Allt till salu inom "knyppling mönster gratis"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Soffor, sängar och matbord GRATIS

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
I samband med att jag flyttar vill jag skänka bort lite av mina möbler då jag köpt nya till den nya bostaden och behöver bli av med dessa fort. Sakerna som bortskänkes är följande: Soffgrupp (Ektorp 3pers + 2st fåtöljer i beige tyg) 3år gamla och har lite små skavanker från kattklor, men annars i allmängott skick. 2st 90x200cm sängar som är sparsamt använda och i gott skick, utan fläckar. 1st svart marmorbord med lila vita mönster. OBS! Möblerna är i bra skick och skänkes bort helt gratis. Det enda du behöver göra är att hämta dom!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kristianstad

Platform 6cm med konstläder i leopard mönster

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Skor, dam ID: YRB1203 Storlekar vi har: 35-39. Gratis frakt. Skorna är HELT NYA och gjorda med konstläder som har ett leopard mönster vid hälarna. Sulorna är 6 cm höga, det är för att sulorna är specialgjorda så att man inte fryser eller halkar i kalla vinter. Storleken till skorna är normala, det vill säga om du bruka ha storlek 38 så kan du också välja samma storlek här. Storlekar: 38 469:-
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

GRATIS: Benbock IKEA, tekoppar & kaffemuggar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
ALLT i denna annons är GRATIS. Alla saker bortskänkes mot avhämtning! - Vit benbock "Arthur" med hylla från IKEA. Det är bara en benbock och är färdigmonterad. - 2 stycken kaffemuggar i keramik med svart/vitt fint mönster. Hela och rena. - 4 stycken kaffemuggar i keramik med silverfärgat "metallband" högst upp och längst ner på muggarna. Hela och rena. - 2 stycken tekoppar från Indiska, designade av Lisa Bengtsson. Även dessa både hela och rena. Kommer alltså INTE skicka något per post. Detta gäller endast att du som är intresserad hämtar det du vill ha enligt överenskommelse. Allt är gratis. Först till kvarn men finns det någon som vill ha & kan hämta alltihop samtidigt går denne person före.
0 kr
Blocket.se

Välanvänd soffa, gratis

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en soffa som vi vill bli av med. Färg och mönster tyder på att den är från 80-talet. Den är mycket välanvänd och klädseln är på sina ställen ordentligt sliten, men det är inga riktiga hål ännu. Den skulle nog må bra av en tvätt också. Detta är alltså ingen möbel man har för att visa upp. Nu till det som är bra; Den kommer från Ire möbelfabrik i Skillingaryd, så stommen är av mycket hög kvalitet om man vill renovera eller bygga om. Dynorna är i riktigt hyggligt skick trots åldern. Vill man inte göra vid den, så funkar den säkert bra i kolonistugan eller i garaget. Den är helt gratis, bara att komma och hämta! Men kom minst två, för vi hjälper inte till att bära. Och en sak till, vi håller inte på den för någon, den som hämtar den först får den. Och till sist; Inga förfrågningar kommer att besvaras på mail, vill du ha den, ring! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Hisingen

Soffa Billigt och 120-säng Gratis HÄMTAS IDAG

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljes snabbt pga flytt! Soffa (IKEA Kramfors) köpt -08 med 2 klädslar (En vit orginalklädsel med ljusgrått mönster och en i färgen rosa / fuschia köpt -11 från Bemz). 800kr (Soffa nypris ca 8000kr , klädsel ca 3000kr) Säng 120cm bred GRATIS Bäddmadrass från IKEA köpt - 11 300kr (nypris 1195kr) Soffan är i mycket bra skick, ej nedsutten. Är tvådelad men med anordning undertill som håller ihop dom. Bäddmadrassen är i bra skick, sängen är något sliten och av äldre modell (kanske runt 10 år gammal). Kommer från rök- och djur-fritt hem. Hämtas på Kyrkbyn, Hisingen IKVÄLL (Måndag 15 April) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj