Quantcast
Till salu inom

"griskultingar säljes"

Nyköping
Idag

Griskultingar galtar

1 250 kr
Blocket.se
Nässjö
Idag

Vildsvin Rv & Grvling flla

29 300 kr
Blocket.se
Butik Dalarnas län
11 år

Babe - Den modige lille grisen

Hyrahyra.se
Butik Södermanlands län
11 år

Min vän Charlotte

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Vi är inte vänner!

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
Opal. 2012. 142 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband / Kartonnage. 358 gram. Nyskick. Mycket fint exemplar. Nytt. Oläst. Bellas mamma och pappa fick för sig att de skulle flytta ut på landet och plötsligt hade de köpt ett ruckel vid en byväg. På andra sidan vägen fanns en herrgård med grisuppfödning och det var där Nippe bodde. Med rullstol, stort självförtroende och en längtan till att bli kompis med den nya grannen Bella. Bella däremot vill hellre bli kompis med de populära tjejerna i klassen. Men det funkar inte att undvika Nippe. Och det är faktiskt mysigt att klappa en liten griskulting. Och visst kan man skratta tillsammans åt knasiga vitsar.
89 kr
Bokbörsen.se
Filmer och Musik  ·  Sverige

Grisungen

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 år
På en bondgård föddes sex små grisungar. Den ena av grisungarna uppförde sig inte som sina syskon, han vill inte göra som alla andra grisungar. Han vill inte rulla sig i leran och bli härligt skitig. Det är spännande att gå på upptäcksfärd runt omkring på gården. Gårdshunden som skall hålla styr på det hela, är förtvivlad över att grisungen lever ett syndigt liv. En dag kommer en man och vill köpa en griskulting. "Det blir inte jag", tänker griskultingen, "om gårdshunden hjälper mig att överlista mannen". Spelitid 31 min + 35 min trailer. Tecknad film. 4;3 fullscreen. Sonen har aldrig sett filmen. Fint skick. PORTO 24 kr tillkommer som du som kund betalar.
39 kr
Bokbörsen.se

Söker minigris för parning

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har letat och letat efter en lämplig kavaljer åt våran minigris Kerstin för att få oss små griskultingar men har inte hittat den rätte ännu :) Har du en renrasig minigris, galt självklart, MED stamtavla så är du väldigt välkommen att höra av dig. Helst inom fyrkanten (Skellefteå, Piteå, Luleå och Boden) Mvh Helena & Niklas Nyman http://www.lafurs.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Fem befriar flygarna

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Rabén & Sjögren. 1979. 138 s. Inbunden. Kartonage. 19x13cm. 180 gram. Hyfsat skick. (Porto A-post 30.-). Två flygplan har försvunnit och två flygare. "Vi vet vilka de är, det är inget mysterium", säger polisen. Men Fem-gänget vägrar att tro att det är så enkelt. Det händer alldeles för många underliga saker på Rundkullen. Vem var till exempel karln som strök omkring med en fjärilshåv på berget den där ovädersnatten när planen försvann? Och vad betydde de hemska tjuten i grottan? Nej, ett mysterium är det, ett verkligt knepigt och kusligt mysterium. Och om inte griskultingen Knorren hade varit kunde det ha slutat riktigt illa ...
24 kr
Bokbörsen.se

Grisar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Griskultingar till salu: Duroc/Hampshire - Linderöd. Vackra kultingar, födda d 26/6. Uppfödda utomhus, går väldigt bra på elstängsel. Fina och friska, snabbt växande griskultingar - kanske för den som vill ha egen "julagris" i år, eller söker avelsmaterial. Både gyltor, samt okastrerade, galtar finns. Alla grisar lämnar gården levande. Vänligen observera att jag håller inga kultingar utan att handpenning (50%) erlagts. Pris 750:- per styck. Vi finns ca 6 mil från Växjö, 3 mil från Tingsryd, 1 mil från Ryd, i södra Kronobergs län. Seriösa intressenter välkomna.
750 kr
Blocket.se