Quantcast
Till salu inom: ”

guitar hero gitarr ps2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gitarr

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Playstation 2 med Guitar Hero Metallica Detta ingår: *PS2 Konsoll *2st handkontroller *1st Minneskort * Självklart alla sladdar - bara att koppla in och spela * Nästintill oanvänt GH Metallica original spel samt alla tillbehör, trådlös gitarr mm. som nytt i kartong! (ink. kvitto från MediaMarkt 799:-) * Chip som du kan installera för att spela brända spel * SWAP Magic skivor om du vill spela brända spel utan chip. * Tony Hawk Spel Allt fungerar helt perfekt. Nu Endast 800:- för allt!!! Först till kvarn! Finns kvar så länge annonsen är uppe.
Hejsan! Tänkte sälja mina Guitar hero spel och även gitarrerna och trummkitet. Spelen är Guitar hero 1, 2, 3, 4 och Guitar Hero: Metallica. Jag säljer dem med ett tillhörande trummkit och 2 gitarrer. Dock går det bara att "strumma" uppåt på den ena gitarren men den andra funkar finfint. Spelen har inga repor och funkar utmärkt. ENDAST KONTANT BETALNING. Du måste alltså komma hem till mig och betala med kontanter. Skicka ett mail till mig om du vill ha mer information. Spelen är orginal och inte piratkopierade
Säljer sonens Guitar Hero prylar och spel till Playstation 2 En gitarr samt 3 spel tillhörande PS2(Guitar Hero 2, Guitar Hero Metallica och Guitar Hero Greatest Hits) för 400:- Medföljer en extra "front" till gitarren. Axelremmarna till gitarrerna är tyvärr borta. Inte mycket använda eftersom han ledsnade efter ett tag. Allt i originalskick. Vi säljer inte delar ur detta paket, utan säljer hela "kittet" Maila om ni har frågor eller ring efter kl.17.00, så svarar vi så gott vi kan :) Kan fraktas till centrala Skellefteå om så önskas. (Wii-prylarna på bilden är redan sålda)
Guitar Hero - Warriors of rock Nytt i förpackning som passar till xbox 360. Vilket också är anledningen till att jag säljer paketet eftersom jag äger PS2 och spelet passar till Xbox 360.. Trådlös gitarr (väldigt praktiskt) och spel med runt en 90 olika rocklåtar! Inte illa =) Orginal Nypris: 899:- Mitt pris: 500:- Vid frågor är det självklart okej att slänga iväg ett sms/mejl! Låtlista för intresserade: http://sv.wikipedia.org/wiki/Guitar_Hero:_Warriors_of_Rock
Hej! Nu säljer jag mitt PS2 den smalare versionen i svart och olika spel och tillbehör om så önskas. Jag har inte spelat så mycket på denna även om den köptes ny för några år sedan. Fungerar mycket bra! 2 kontroller medkommer. Spel jag har är: GTA San Andreas och GTA 3 Guitar Hero 2 och 3+ Gitarr med sladd Fifa 06 Winter sports Destroy all humans Kan köpas utan spel eller välj själv spel om så önskas. Allt som allt 850 kr. Bara ps2 med kontroller 700 kr. Kontaktas helst på mail, svarar snabbt!