Till salu inom

"guitar hero gitarr ps2 säljes"

Huddinge
Igår

PlayTech Deluxe_SRV Hamiltone

6 999 kr
Blocket.se
Igår

Fender acoustasonic Jazzmaster

14 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Ibanez PGM100RE (20th Anniv...

17 995 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Gopro Hero 8 black

2 000 kr
Blocket.se
Lidingö
Igår

Akustisk gitarr nylonsträngad

1 000 kr
Blocket.se
Mark
Igår

Boss AC-3 acoustic simulator

700 kr
Blocket.se
Karlshamn
Igår

Yamaha C45

1 500 kr
Blocket.se
Surahammar
Igår

Massor med delar

1 234 567 kr
Blocket.se
Torsby
Igår

Pedal steel GFI Ultra.

30 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Spel och konsoller  ·  Göteborg

Playstation 2 + GH Metallica

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Playstation 2 med Guitar Hero Metallica Detta ingår: *PS2 Konsoll *2st handkontroller *1st Minneskort * Självklart alla sladdar - bara att koppla in och spela * Nästintill oanvänt GH Metallica original spel samt alla tillbehör, trådlös gitarr mm. som nytt i kartong! (ink. kvitto från MediaMarkt 799:-) * Chip som du kan installera för att spela brända spel * SWAP Magic skivor om du vill spela brända spel utan chip. * Tony Hawk Spel Allt fungerar helt perfekt. Nu Endast 800:- för allt!!! Först till kvarn! Finns kvar så länge annonsen är uppe.
800 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Västerås

Guitar hero spel och gitarr/trumm kit PS2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan! Tänkte sälja mina Guitar hero spel och även gitarrerna och trummkitet. Spelen är Guitar hero 1, 2, 3, 4 och Guitar Hero: Metallica. Jag säljer dem med ett tillhörande trummkit och 2 gitarrer. Dock går det bara att "strumma" uppåt på den ena gitarren men den andra funkar finfint. Spelen har inga repor och funkar utmärkt. ENDAST KONTANT BETALNING. Du måste alltså komma hem till mig och betala med kontanter. Skicka ett mail till mig om du vill ha mer information. Spelen är orginal och inte piratkopierade
1 000 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Skellefteå

Fina Guitar Heroprylar till PS2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Säljer sonens Guitar Hero prylar och spel till Playstation 2 En gitarr samt 3 spel tillhörande PS2(Guitar Hero 2, Guitar Hero Metallica och Guitar Hero Greatest Hits) för 400:- Medföljer en extra "front" till gitarren. Axelremmarna till gitarrerna är tyvärr borta. Inte mycket använda eftersom han ledsnade efter ett tag. Allt i originalskick. Vi säljer inte delar ur detta paket, utan säljer hela "kittet" Maila om ni har frågor eller ring efter kl.17.00, så svarar vi så gott vi kan :) Kan fraktas till centrala Skellefteå om så önskas. (Wii-prylarna på bilden är redan sålda)
400 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Gävle

Guitar Hero - gitarr&spel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Guitar Hero - Warriors of rock Nytt i förpackning som passar till xbox 360. Vilket också är anledningen till att jag säljer paketet eftersom jag äger PS2 och spelet passar till Xbox 360.. Trådlös gitarr (väldigt praktiskt) och spel med runt en 90 olika rocklåtar! Inte illa =) Orginal Nypris: 899:- Mitt pris: 500:- Vid frågor är det självklart okej att slänga iväg ett sms/mejl! Låtlista för intresserade: http://sv.wikipedia.org/wiki/Guitar_Hero:_Warriors_of_Rock
500 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Örebro

PS2 Slim+Spel och tillbehör ORIGINAL

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej! Nu säljer jag mitt PS2 den smalare versionen i svart och olika spel och tillbehör om så önskas. Jag har inte spelat så mycket på denna även om den köptes ny för några år sedan. Fungerar mycket bra! 2 kontroller medkommer. Spel jag har är: GTA San Andreas och GTA 3 Guitar Hero 2 och 3+ Gitarr med sladd Fifa 06 Winter sports Destroy all humans Kan köpas utan spel eller välj själv spel om så önskas. Allt som allt 850 kr. Bara ps2 med kontroller 700 kr. Kontaktas helst på mail, svarar snabbt!
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj