Quantcast
Till salu inom: ”

gummimatta stall säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stallplats finns att hyra i nybyggt stall 4 km från kils centrum. I stallet finns det spolspilta med solarium. låst och uppvärmd sadelkammare, foderrum. I boxarna finns det vattenkopp, fällbar krubba och på golv finns gummimattor för komfort. Det finns ett kök med sittplatser och dusch samt toalett. Vi har även tvättmaskin och torkrum för hästtäcken.På gården har vi ridbana med belysning, sandhagar och stora beteshagar. I samtliga hagar finns det vattenkopp. ut och in släpp går efter schema.Första månaden är gratis. Om du har någon fundering är det bara att ringa.
Har boxplats i litet trevligt stall ca fem km norr om Norrtälje,täta bussturer,gångavstånd till stallet, bra kör och ridvägar,sommar och vinterhagar,ridhus och liten ridvolt, i ridhuset finns bommar och konor, kafferum,uppvärmd sadelkammare med kallt och varmt vatten, stora boxar med strö och gummimattor,parkering för hästtransporter, fri tillgång till ridhuset, här får hästarna vara ute länge,i priset ingår in utsläpp,täcken av på,fri tillgång till hö ,strö, viss kraft(,specialfoder håller man själv med) MOCKNING m.m ring för mer info.
Jag har plats för 2 unghästar (helst 1-2 åringar) eller 2 avelsston på min mycket väl fungerande grupphållning. Individuell utfodring m kraftfoder varje dag, fri tillgång på hösilage, fint och mysigt stall med sadelkammare och dusch m.m. 2 st lösdriftshallar, en stor med gummimattor och strö, en mindre med grus. Kuperade hagar och en harmonisk flock med blandade hästar, ca.2000kr/mån. Skriv ett mail och berätta lite om dig o din/dina hästar så hör jag av mig till er.