Quantcast
Till salu inom: ”

tavla j w c wahlbom hästar stallet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Åstorp
3 tavlor

Borås
Stor tavla

Borås
2st tavlor

Halmstad
2st tavlor

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej! i april 2012 går mitt stallplats kontrakt ut och behöver en stall plats till mitt 7åriga varmblodstravare. kan hon stå gratis i en box som sällskap till era hästar eller imot att jag hjälper till med mockning,byte av vatten m.m för det så gör jag det med nöje. det viktiga för mig är att hon har en stallplats nära roma då jag ej har körkort. om ni vill ha stall hyra så får den inte vara allt för hög då jag och min sambo inte har så stor ekonomi. vill någon hjälpa mig med detta skulle det vara super. är 23 år. maila eller ring eller skicka ett sms om det finns någon som vill ställa upp. så jag kan komma och se och att vi kan prata mer om det. mitt mob nr 0760959552 mvh bea jag hoppas någon vill hjälpa mig.
Jättefint stort Petshop hus (djurcentrum)med rörliga delar och 28 petshops med tillbehör. Några märkta under. Pris: 700 sek Litet petshoppaket med 9 petshop och lite tillbehör (bla fågelbo). Några märkta under. Pris: 110 sek 4 Disney böcker (Törnrosa, Askungen, Snövit och Skönheten o Odjuret) med hård förvaringsbox. Pris: 40 sek 3 väggdekorfigurer Disney prinsessor (Snövit, Askungen, Belle) Pris: 30 sek 8 Jättefina Disney prinsessfigurer i samlarställ. (Belle, Askungen, Pochahontas, Jasmin, Ariel, Mulan, Törnrosa och Snövit) Pris: 100 sek Stall med två superfina hästar med sadlar, hinder, redskap och extra sadel (en Bratz häst med glittersadel och en vanlig häst). Pris: 210 sek
Felfri reproduktion av mycket fin klassisk tavla, originalet hänger på Göteborgs konstmuseum. Konstnär JWC Wahlbom (1810-1857) som målade många motiv med hästar i stridsmålningar. Stämplat sigill i nedre vänstra hörnet med "Godkänd av Göteborgs Konstmuseum". Copyright och utgivare: Museikonst, Adolfsberg, Sverige. Metalldekal i mässing. Fin kraftig ram i krackelerad guld-look, ca 5 cmdjupet. Yttermått med ramen B: 70 x H: 59 cm. Kan hämtas i Halmstad/Haverdal kvälls- och helgtid, alt Falkenberg dagtid.
Vacker tavla med stämpel Godkänd av Göteborgs Stadtsmuseum. Endast telefon
Underbar tavla med namn Hästar vid stallet. J W C Wahlbom.