Quantcast
Till salu inom: ”

2 ponnyboxar stall seneby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag letar efter någon som kan ta över min boxplats då jag och min sambo flyttar 1 Nov. En ponnybox i ett otroligt fräscht litet nyrenoverat stall, ett stenkast från Lund. Jag cyklar till stallet från Kämnärsrätten/Delphi på 10 min. Det är verkligen bara raka vägen och oerhört smidigt. Lugnt och trivsamt med 6 boxar och i dagsläget 3 hästägare. Fina sommarhagar, väldrenerade vinterhagar och en stor upplyst ridbana! I stallet är det ordning och reda! Ägaren är väldigt lätt att ha att göra med. Hon fodrar, släpper in och ut hästarna 7 dagar i veckan. Möjlighet att få helpension eller betala en liten summa för hjälp med mockning en och annan helg. Fin sadelkammare, foderkammare och möjligheter att ställa förvaringsboxar på loftet. Högkvalitativt foder och strö. Jag betalar 2000kr/mån och då ingår 7kg hö, 2kg havre/kornkross, betfor och mineraler. Kan varmt rekommendera denna stallplats!!!
Vi är ett glatt gäng med 11 hästar totalt som nu har en ponnybox ledig (endast ponny) håller till i ett medlemstall på Skövde Ryttarförenings anläggning. Hjälps åt med in-utsläpp 2-3 stycken per box/månad. Sen hjälps vi även åt med brunch och kvällsfodringar.Boxen finns ledig från och med 1 Juli. Fri tillgång till våran duschspilta med varmvatten året om och uppvärmd sadelkammare. Det finns tillgång till 2 stycken ridhus, 2paddockar och en stor terrängbana. Bra tränings och tävlings möjligheter finns det på anläggningen. Det är viktigt att man klarar av hantering av allt från små till stora hästar. Önskar att även målsman är aktiv och hjälper till i stallet. Mycket bra bussförbindelser och cykelväg finns. Låter detta som något för dig och din ponny. Tveka inte att ringa för mer info! Sanna, genom SRF styrelse
Stall Seneby är idylliskt beläget mellan Brottby och Angarn 3km från E18, Brottbyavfarten och 8km från Vallentuna. 2 km från Busshållplats Granberga. Enklare lösdrift i skogshage ca 2 hektar med tälthall erbjuds till islandshäst eller shettis. 2000kr/mån Ponnybox 3875kr/månad Hästbox 4250kr/mån I hyran ingår Mockning, in och ut, strö, 12kg analyserat grovfoder, fodring & täckesservice. Stallet har instruktör i stallet, spolspilta, belyst ridvolt, stora hagar, uppvärmd sadelkammare & fikarum, garderob för förvaring, 2 sadelhängare/box, separat torkrum samt tillgång till ridhus 5 min skrittväg för 50kr/gång. Idylliska ridvägar. Deposition om en kallhyra 1250kr betalas tillsammans med första hyran och återfås efter avflytt. Välkommen att ringa för mer info och visning!
Stall Seneby ligger 3km från Brottbyavfarten längs E18 och 8km från Vallentuna. Busshållplats Granberga ligger 2km från stallet. Ridbana 20*40m, spolspilta, ridavstånd till 2 ridhus, uppvärmd sadelkammare och fikarum. Rymligt loft. Mängder med ridvägar. Stora hagar. En c-ponnybox och en d-ponnybox finns ledi just nu. Pris 3875kr/mån inkl. in och utsläpp,grovfoder,strö,fodring samt ett täcke på och ett av. Mockning kan köpas till för 50kr/gång eller 1000kr/mån. Sommartid ingår inte in och utsläpp när hstarna går på bete.