Quantcast
Till salu inom: ”

gun davidsson konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Målad tavla

Linköping
Konst

Stockholm
Säljes

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Harley Davidsson Sportster 883 pga tidsbrist. I trafik första gången -04, har gått inte fullt 1600 mil, full servicebok. Den är i mycket fint skick och bör ses! Cykeln är alldeles nybesiktigad utan anmärkning så originalpiporna sitter på men det medföljer även screaming eagle pipor för den som vill ha lite mer buller. Den har framflyttade fotpinnar. Styret är bytt och sadeln är bytt till en 1200cc sadel, allt för bättre komfort. Det är helt enkelt en jävligt skön cykel att köra! Kan även tänka mig byta mot en motorbåt med övernattningsmöjlighet i likvärdig prisklass. Ring eller maila mig nu!
Orosdi-Back | 2010 | Limhäftad. | | | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Le Gun är ett konstnärskollektiv från England som består av Stephanie von Reiswitz, Emma Rendel, Robert Rubbish, Neal Fox, Chris Bianchi och Bill Bragg. I sin lagerlokal i Hackney, London, har kollektivet en gammal Heidelbergpress där de trycker böcker, affischer och tidningar. En gång per år samlar de ihop material och ger ut den egna antologin Le Gun som snabbt säljer slut sina 10 000 exemplar. Antologin består av texter, illustrerade noveller och tecknade serier. Boken är en 200-sidig samling med det bästa från de hittills utgivna antologierna. Boken är delvis på engelska och sammanställdes i oktober 2010, då kollektivet deltog i en grupputställning i Stockholm med några av Sveriges främsta konstnärer och illustratörer. | LEVERANS: Denna bok kan vi skicka från oss inom 1-2 vardagar.
Tavla olja på duk av Gun Davidsson, erkänd konstnär från Uppsala. Mått: 23X23 cm Pris 1500:- eller högstbjudande. Vänligen Christer
Konstnär Gun Davidsson 83 cmx67cm Pris: 850 kr