Quantcast
Till salu inom: ”

gustavianska antika barnmöbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min antika Gustavianska junior/barnsäng. Den är unik och finns bara ett exemplar av. Den är gjord av en finsnickare i början av 1900-talet. Den har en specialgjord och nyrenoverad "sprialmadrass" och en tillhörande helt nygjord bäddmadrass. Allt är klätt med nytt naturfärgat linnetyg. Den är i mycket gott skick och ramen har mycket fina Gustavianska detaljer. Passar för barn efter spjälsängen tills mellanstadiet. Försten till kvarn gäller!!! Den finns att hämta vid Gärdet. Yttermått: Läng 171 cm, Höjd 88 cm, Bredd 86 cm. Pris: 2900 kr eller bud.
Lill-tjejen har blivit större och önskar sig ett nytt flickrum. Med stor sorg säljer jag nu hennes gustavianska juniorsäng - antik säng med vackra detaljer, 88cm bred och 150cm lång. Sänghimmeln på bild kan medfölja om så önskas. Madrasserna är specialbeställda och ingår därför också. Den är lite chabby chic och behöver finjusteras då den Är väl använd! Priset tänkte jag mig 1500 eller bud. Allt annat på bild är sålt!
Vi säljer denna fina antika barnsäng troligtvis från 1800 talet gjord i gustaviansk stil. Vi säljer den pga av att vi förhoppningvis kommer få tillökning snart och våran sons rum är alldeles för liten för denna stora säng. Den är en växa säng i någon större storlek för barn.
Kanon fin gammal säng måste ses! 3700 eller bud
Gustaviansk växa-säng Gammal antik/avlutat Mycket gott skick inkl,madrass 1600x700 1år gammal total längd: 1800 070-2766240