Allt till salu inom "hängande balkongbord rusta"

Sortering:
Värmdö
2 dagar

Barnmöbler, leksaker

50 kr
Blocket.se
Butik Vaggeryd
2 dagar

CMT lämflak 5,6 meters

125 000 kr
Blocket.se
2 dagar

2st gardiner linne 140x290cm

600 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

klädhängare, spegel, bord,...

100 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Säljer 7 nya bildramar. Ald...

50 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

fungerande kyl och frys skä...

Blocket.se
Luleå
2 dagar

Plafondlampa

800 kr
Blocket.se
Uppsala
2 dagar

julgran med belysning

1 500 kr
Blocket.se
4 dagar

Babygym

150 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lampor  ·  Halmstad

Hängande balkongbord Rusta

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Balkongbord (se bild) från Rusta. L60 x B40 x D40 cm. Det går att fälla ner bordsskivan och den tar då minimalt med plats om ens det samt att det kan lyftas ner och ställas undan genom att bara bära av/ner den från räcket! Perfekt för små balkonger! Fästs på så vis att den hängs i "krokarna" över balkongräcket. Måttet på de "krokar" som vilar över räcket är 12cm. Sedan är dessa justerbara. Det finns skruvar man kan flytta fram/tillbaka som gör att bordet hamnar närmare/längre ut från balkongväggen så att säga. För så stabilt som möjligt bör balkongräcket vara kantigt och inte runt då krokarna är måttade för just kantigt underlag (krokarna på bilden stämmer således inte med hur mina ser ut). Hämtas på plats. 200 kr Golvlampan - SÅLD!
200 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Halmstad

Hängande balkongbord

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Balkongbord (se bild) från Rusta. L60 x B40 x D40 cm. Det går att fälla ner bordsskivan och den tar då minimalt med plats om ens det samt att det kan lyftas ner och ställas undan genom att bara bära av/ner den från räcket! Perfekt för små balkonger! Fästs på så vis att den hängs i "krokarna" över balkongräcket. För så stabilt som möjligt bör balkongräcket vara kantigt och inte runt då krokarna är måttade för just kantigt underlag. Hämtas på plats. 200 kr
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Bord att haka på balkongräcket + klappstolar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett litet balkongbord, "Ashby Garden", lagom för två personer, i odlad acacia som man hänger över balkongräcket med justerbart metallfäste så det passar både smala och lite tjockare balkongräcken. (Syns på bildlänken nedan!) Köptes på Rusta förra sommaren och har hängt ute på balkongen men varit täckt när det snöat/regnat så det är lite slitet men ser inte "sjaskigt" eller smutsigt ut! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR51_m-pvDUOWt4Vieg5Kgj-6KT4t5I-w9FV11j-f0cdbUeVUL2dA Stolarna är 2 stycken TERJE klappstol i bokfanér från IKEA som är ihopfällbara så man sparar plats när de inte används. Hål i ryggstödet så man lätt kan hänga upp dom vilket spar plats när dom inte används. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/64833108/ OBS!! Kuddar och pläd ingår EJ! BALKONGBORDET: Nypris 149 kr och mitt pris är 75 kr. STOLARNA: Nypris 139 kr/st. Mitt pris 99 kr för en stol eller 150 kr för båda stolarna. HELT SET med bord + 2 stolar: 200 kr.
200 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholm

Hängande balkongbord

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Ett balkongbord med smart design, möjligen från Rusta. Denna artikel kan reserveras och kostnadsfritt levereras till den lokalisering som passar er bäst: (butiken i Hammarby sjöstad, Hammarby Allé 92 eller Stjärnhov i Södermanland) För fler möbler se www:refurn.se. Skick: Mycket gott skick. Mått: Bredd: 60cm, djup: 45cm. Uppge artikelnummer 23793.
175 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj