Quantcast
Till salu inom: ”

hängande balkongbord rusta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Balkongbord (se bild) från Rusta. L60 x B40 x D40 cm. Det går att fälla ner bordsskivan och den tar då minimalt med plats om ens det samt att det kan lyftas ner och ställas undan genom att bara bära av/ner den från räcket! Perfekt för små balkonger! Fästs på så vis att den hängs i "krokarna" över balkongräcket. Måttet på de "krokar" som vilar över räcket är 12cm. Sedan är dessa justerbara. Det finns skruvar man kan flytta fram/tillbaka som gör att bordet hamnar närmare/längre ut från balkongväggen så att säga. För så stabilt som möjligt bör balkongräcket vara kantigt och inte runt då krokarna är måttade för just kantigt underlag (krokarna på bilden stämmer således inte med hur mina ser ut). Hämtas på plats. 200 kr Golvlampan - SÅLD!
Balkongbord (se bild) från Rusta. L60 x B40 x D40 cm. Det går att fälla ner bordsskivan och den tar då minimalt med plats om ens det samt att det kan lyftas ner och ställas undan genom att bara bära av/ner den från räcket! Perfekt för små balkonger! Fästs på så vis att den hängs i "krokarna" över balkongräcket. För så stabilt som möjligt bör balkongräcket vara kantigt och inte runt då krokarna är måttade för just kantigt underlag. Hämtas på plats. 200 kr
Säljer ett balkongbord tillsammans med två stolar, allt i trä. Bordet hängs på räcket och går att anpassa så det passar de allra flesta balkongräcken och går också att fälla ner. Stolarna går också att fälla ihop om så skulle behövas. Har dessvärre inga mått men passade alldeles lagom till min lilla balkong på ca 1-1,5 m2 Köpt på Rusta för ca 3 år sedan för 700 kr. (Bord och stolar har stått ute på vintern men blir fina om man rengör dem och oljar dem.)