Quantcast
Till salu inom: ”

hängande balkongbord rusta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Speglar

Norrköping
Ny trenchcoat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Balkongbord (se bild) från Rusta. L60 x B40 x D40 cm. Det går att fälla ner bordsskivan och den tar då minimalt med plats om ens det samt att det kan lyftas ner och ställas undan genom att bara bära av/ner den från räcket! Perfekt för små balkonger! Fästs på så vis att den hängs i "krokarna" över balkongräcket. Måttet på de "krokar" som vilar över räcket är 12cm. Sedan är dessa justerbara. Det finns skruvar man kan flytta fram/tillbaka som gör att bordet hamnar närmare/längre ut från balkongväggen så att säga. För så stabilt som möjligt bör balkongräcket vara kantigt och inte runt då krokarna är måttade för just kantigt underlag (krokarna på bilden stämmer således inte med hur mina ser ut). Hämtas på plats. 200 kr Golvlampan - SÅLD!
Balkongbord (se bild) från Rusta. L60 x B40 x D40 cm. Det går att fälla ner bordsskivan och den tar då minimalt med plats om ens det samt att det kan lyftas ner och ställas undan genom att bara bära av/ner den från räcket! Perfekt för små balkonger! Fästs på så vis att den hängs i "krokarna" över balkongräcket. För så stabilt som möjligt bör balkongräcket vara kantigt och inte runt då krokarna är måttade för just kantigt underlag. Hämtas på plats. 200 kr
Ett litet balkongbord, "Ashby Garden", lagom för två personer, i odlad acacia som man hänger över balkongräcket med justerbart metallfäste så det passar både smala och lite tjockare balkongräcken. (Syns på bildlänken nedan!) Köptes på Rusta förra sommaren och har hängt ute på balkongen men varit täckt när det snöat/regnat så det är lite slitet men ser inte "sjaskigt" eller smutsigt ut! http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR51_m-pvDUOWt4Vieg5Kgj-6KT4t5I-w9FV11j-f0cdbUeVUL2dA Stolarna är 2 stycken TERJE klappstol i bokfanér från IKEA som är ihopfällbara så man sparar plats när de inte används. Hål i ryggstödet så man lätt kan hänga upp dom vilket spar plats när dom inte används. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/64833108/ OBS!! Kuddar och pläd ingår EJ! BALKONGBORDET: Nypris 149 kr och mitt pris är 75 kr. STOLARNA: Nypris 139 kr/st. Mitt pris 99 kr för en stol eller 150 kr för båda stolarna. HELT SET med bord + 2 stolar: 200 kr.
Säljer ett balkongbord tillsammans med två stolar, allt i trä. Bordet hängs på räcket och går att anpassa så det passar de allra flesta balkongräcken och går också att fälla ner. Stolarna går också att fälla ihop om så skulle behövas. Har dessvärre inga mått men passade alldeles lagom till min lilla balkong på ca 1-1,5 m2 Köpt på Rusta för ca 3 år sedan för 700 kr. (Bord och stolar har stått ute på vintern men blir fina om man rengör dem och oljar dem.)
Ett balkongbord med smart design, möjligen från Rusta. Denna artikel kan reserveras och kostnadsfritt levereras till den lokalisering som passar er bäst: (butiken i Hammarby sjöstad, Hammarby Allé 92 eller Stjärnhov i Södermanland) För fler möbler se www:refurn.se. Skick: Mycket gott skick. Mått: Bredd: 60cm, djup: 45cm. Uppge artikelnummer 23793.