Quantcast
Till salu inom: ”

hängstol mio-möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer våran fina hängstol då den inte får plats. Man sitter jätte skönt i den och höjden kan ställas in genom att man ändrar längden på kättingen mellan ställning och stol. Den är vitmålad. Ställningen är i någon sorts järn/metall och går att plocka isär i 2 delar. Man lyfter bort "armen" från foten. Själva fåtöljen är i rotting med sköna armstöd. Står inomhus, har ej haft den ute. Går även att ha ute i trädgården. En helt underbar gungstol för den som har plats. Barnen älskar den.
I denna vilstol svävar du som på moln. Sittytan kan du dra ut ända till fötterna och då kan du också halvligga. Hängstolen är gjord för hand och är sinnrikt konstruerad av grova naturvita bomullstrådar som löper fritt kring varandra i ett nät utan knutar. Detta ger en följsamhet helt olik ett bomullstygs vävnad. Nätet är uppfäst på en träribba som är ca 1 m bred. Man fäster således hängstolen i en enda (stark) krok. Du sitter bra med ett skönt stöd för ryggen. Kuddar i kan vara fint, jag sydde en stor dyna (tillkommer ej) till varje stol men det är absolut inte nödvändigt för komforten. Det luftiga bomullsnätet torkar snabbt efter en regnskur. Hängstolen håller gott och väl för drygt 100 kg. Var noga med att monteringen blir minst lika stark. Starkt rep medföljer. Obs! Bilden utomhus är inte den som säljs. Mina är oanvända och utan tofsar, annars likadana. 2900:- för båda.
Skor, stl. 26, unisex Bra extrastövlar till fjällresan?! Av märket Tretorn (orginal), märkta strl 27 men är lite mindre tycker jag. Innersulan mäter 16,4cm. stöveln är mycket stadig och vattentät. Behöver kanske sprayas med skydd mot väta, inför användning. 60:- Övrigt, stl. 86/92 (1-2 år), unisex Hängstol, praktisk att ta med när barnet ska sitta vid bordet. Av märket "baby seat" och köpt på Baby-profsen. Använd endast hos mormor, begagnad men i nyskick alltså. Ljusblå i färgen! Tror att vi har påsen/förpackningen kvar. Billigare vid snabb affär! 250:-
Köpt nu i höst. 3000:- eller bud :) anfi 073-96 284 76
På svart ställning och med dynor. 2000:- ( nypris över 5000:- ) vänligen anfi 073-96 284 76 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.