Quantcast
Till salu inom: ”

hästtransport bäst test säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JVC QL-F61

Örebro
Bilar

Trelleborg

Tidigare annonser till salu

Ifor Williams HB har överlägset vunnit tyska tidningen Cavallos hästtransport test, och vi är inte förvånade! Köp nu så bjuder vi på DUBBDÄCK Värde 8960:- HB403 är en mkt välbyggd och otroligt stabil vagn för en häst eller sto med föl, med hästens bästa i centrum. Den har en mkt god ventilation, fronturlastning som standard, aluminiumgolv, panikbommar som går att ändra i både höjd & längd. Den unika bladfjädringen gör att vagnen är mkt behaglig att dra och att din häst åker med bästa tänkbara komfort. Finns som Röd,Grafit,Svart,Blå,Grön och Silver Omgående lev på Silver Inv. bredd: 130 cm Inv. längd: 308 cm Inv. höjd: 220 cm Egenvikt: 767 kg Valfri totalvikt mellan 1100- 1600 kg pris: 55160:- ex. moms Vi ordnar förmånlig finansiering
Ifor Williams HB har överlägset vunnit tyska tidningen Cavallos hästtransport test, och vi är inte förvånade! HB511 är en mkt välbyggd och otroligt stabil vagn, med hästens bästa i centrum. Slåtill nu så bjuder vi på DUBBDÄCKEN (värde 8960:-) Den har en mkt god ventilation, fronturlastning som standard, aluminiumgolv, panikbommar som går att ändra i både höjd & längd. Mellanväggarna hänger på gångjärn, vilket gör dom extremt lätta att flytta och hela inredningen är mkt lätt att ta ur. Den unika bladfjädringen gör att vagnen är mkt behaglig att dra och att din häst åker med bästa tänkbara komfort. Finns i Silver,Svart,Blå,Röd,Grafit och Grön Hemma för lev. i Blå och Röd Inv. bredd: 179 cm Inv. längd: 352 cm Inv. höjd: 226 cm Egenvikt: 1000 kg Valfri totalvikt mellan 1100- 2700 kg Pris: från 81920:- ex. moms Förmånlig finansiering ordnar vi!
Ifor Williams HB506 har överlägset vunnit tyska tidningen Cavallos hästtransport test, och vi är inte förvånade! Köp nu och vi bjuder på Dubbdäck... (värde 8960:-) HB506 är en mkt välbyggd och otroligt stabil vagn, med hästens bästa i centrum. Den har en mkt god ventilation, fronturlastning som standard, aluminiumgolv, panikbommar som går att ändra i både höjd & längd. Mellanväggarna hänger på gångjärn, vilket gör dom extremt lätta att flytta och hela inredningen är mkt lätt att ta ur. Den unika bladfjädringen gör att vagnen är mkt behaglig att dra och att din häst åker med bästa tänkbara komfort. Finns i Röd,Grafit,Grön,Blå,Svart och Silver Hemma för lev. Silver, Svart och Grafit Inv. bredd: 167 cm Inv. längd: 316 cm Inv. höjd: 226 cm Egenvikt: 920 kg Valfri totalvikt mellan 1100- 2600 kg Pris:från 65760:- ex. moms Bästa finansiering ordnar vi.
Ifor Williams HB506 har överlägset vunnit tyska tidningen Cavallos hästtransport test, och vi är inte förvånade! HB506 är en mkt välbyggd och otroligt stabil vagn, med hästens bästa i centrum. Den har en mkt god ventilation, fronturlastning som standard, aluminiumgolv, panikbommar som går att ändra i både höjd & längd. Mellanväggarna hänger på gångjärn, vilket gör dom extremt lätta att flytta och hela inredningen är mkt lätt att ta ur. Den unika bladfjädringen gör att vagnen är mkt behaglig att dra och att din häst åker med bästa tänkbara komfort. Inv. bredd: 167 cm Inv. längd: 316 cm Inv. höjd: 226 cm Egenvikt: 920 kg Valfri totalvikt mellan 1100- 2600 kg Pris: 84 450:- inkl. moms Vi löser Din finansiering! Enkelt och förmånligt! Vi tar gärna inbyten som tex Ume, Boj, Fautras!
Ifor Williams HB har överlägset vunnit tyska tidningen Cavallos hästtransport test, och vi är inte förvånade! HB511 är en mkt välbyggd och otroligt stabil vagn, med hästens bästa i centrum. Den har en mkt god ventilation, fronturlastning som