Quantcast
Till salu inom: ”

hästtransport tranesläpet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilar

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nybesiktigad. Minst de senaste 10 åren är den använd för godstransport och ej som hästtransport. Inga sprickor i taket pga den stabila bommen som skyddar taket. Bra däck. Saknas dock något skydd (klädd kätting eller bom) som ska vara bakom hästarna. Moms ingår i priset. Träffas lättast sena kvällar eller på mobil 0708-138047. Maila ej då mailen är lånad. PS! Katterna ingår inte, ville bara vara med på bilden.
Hej jag har en hästtransport model tranesläpet 11 130 T till salu. Den är i behov av en genomgång om man vill ha den besiktigad. Bromsarna sitter fast ordentligt, och det behövs lagas lite hål på den och svetsas lite i ramen, köpte den för att laga upp den själv. Jag har kört mina får i den som den är, Nu har dock fåren flyttat därför säljer jag nu vagnen. mvh Johan 0702678914
Tranesläpet 110 Hästtransport mkt fin allt re Årsmodell: 1976 Mätarställning: 0 mil Färg: Svart/Grå Typ: Hästsläp Info: Mkt fin, Allt renoverat eller utbytt, Sadelskåp fram, Vinterhjul ingår, Tjänstevikt: 500 kg, Totalvikt: 1300 kg, Längd: 4 m, Bredd: 2, 15 m, Besiktigad t o m 2013-06-30. Vi reserverar oss för eventuell felskrivning. Se gärna fler bilar på vår hemsida: www.fbiltorg.se och www.blocket.se/fjarasbiltorg. Vi hjälper dig att ordna en bra finansiering! Vi tar även inbyten på denna släpkärra! Kontakta oss och berätta vad du har för bytesbil, så räknar vi på ett mellanpris! Välkommen!
Fullt fungerande, väldigt charmig transport som väl fyller sin funktion. Lite retro, med fina detaljer. Årsmodell 1975. Omfattande renovering 2010. Bromsarna senast vidgjorda i augusti 2011. Omlackad i brittish racing green. Besiktigad till 2013-06-30. Skattevikt, kg: 1300 Tjänstevikt, kg: 530 Totalvikt, kg: 1300 Max lastvikt, kg: 770 ¨Allvädersdäck¨. Säljes på grund av att vi behöver en transport med fronturlastning.
Tranesläpet 110 -83 Säljes skattat & besiktigat. Har senaste året använts till transport av byggmaterial och emballage. Bom & mellanvägg. Bromsarna rengjordes innan besiktningen (ca ett år) Ett nytt hjullager och ett par nya lyktor. Ny kulhandske Sommarhjul (C-däck en säsong) Vinterhjul -dubb. (Ej nya men lagliga) Golvet bör nog bytas om man ska transportera häst!! Därav priset. Gör du en snabb och smidig affär så sänker jag priset med 500:- Prutar du på telefon så höjer jag priset med 500:-