Quantcast
Till salu inom: ”

håg capisco säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tea-Bag
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

HÅG Capisco är inspirerad av ryttarens dynamiska sittställning. Stolen erbjuder stor variation i sittandet. Användaren kan sitta normalt, sidlänges, bak-och-fram eller stå upp och vila mot sitsen. Stolens höjd kan ställas in från låg ända upp till nästan stående arbetsställning och är lämplig för höjd-justerbara bord och andra höga arbetsytor. Gungmotståndet är justerbart, sitsen kan justeras i djupled och ryggen i höjdled. Tillbehör: fotring, finns även högre gaspelare. Klädd i svart Comfort tyg:http://www.gabriel.dk/en/fabrics/colourscale/Comfortplus/30844/colour/36875 Köptes för ca 5 år sedan. Nypris: 9500 kr Nu: 2500 kr prutat och klart.
HÅG Capisco 8127 Stolen har en kortare sits med avrundad framkant. Det innebär att du kan sitta mer aktivt både högt och lågt. Sitsen är väl anpassad för korslagda ben eller om du sitter uppflugen, något som är unikt för denna stol. Den lämpar sig bäst för normala eller mellanhöga bordshöjder. Sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd kan justeras. Ingen annan arbetsstol är så väl anpassad för arbetsytor med varierande höjd och passar så bra för höj och sänkbara arbetsbord.
Prisbelönt Ergonomisk arbetsstol / konstorsstol / Skrivbordsstol Modell Håg från Capisco. Gjord för att sittas på länge då sittställningen kan varieras för att undvika värk i rygg och svank. Höjbar upp till 130cm med stabil bottendel i metall som även har avlastning för fötterna. Lite nött i tyget med slitage i främre delen av sittytan som går att se på bilderna. Nypris i butik ligger för denna modell på över 9.000 inkl moms. Nu 850:- pga att jag har köpt en ny. Fins för provsittning/avhämtning på Backenvägen Umeå. mellan Väst på stan och Grubbe
Håg Capisco ergonomisk skrivbordsstol i mycket fint skick. Svart mycket slittåligt tyg. Nypris 8000 kr (http://www.ergonomi.se/hag-capisco-svart-fame-tyg-standard--p-332.aspx?gclid=CLDep-Ty3sQCFQsCwwod508Ang) HÅG Capisco är inspirerad av ryttarens dynamiska sittställning. Stolen erbjuder stor variation i sittandet. Användaren kan sitta normalt, sidlänges, bak-och-fram eller stå upp och vila mot sitsen. Stolens höjd kan ställas in från låg ända upp till nästan stående arbetsställning och är lämplig för höjd-justerbara bord och andra höga arbetsytor. Gungmotståndet är justerbart, sitsen kan justeras i djupled och ryggen i höjdled.
HÅG Capisco i mycket bra skick och så gott som ny. Ergonomiskt utformad med bra avlastning. Pris 2000:-