Quantcast
Till salu inom: ”

kontorsstol ergonomisk knästol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kontorsstol

Linköping
Kontorsstol

Skövde
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en ergonomisk "knästol" till försäljning. Finns på Ålidhem, hämtas i Umeå. Jag köpte denna stol i Stockholm för nästan 5000kr för några år sedan att ha på mitt kontor. Stolen hjälper en att hålla ryggen rak och i en bra ergonomisk position när man arbetar vid datorn eller liknande. Stolen är robust, av bra kvalité och i mycket bra skick. Har du problem med ryggen är denna ett riktigt bra hjälpmedel. Kontant betalning och avhämtning i Umeå. Jag har ingen möjlighet att leverera stolen.
Säljer en ergonomisk knästol som är mycket skön att sitta på. Den är tillverkad av STOKKE och håller mycket hög kvalitet. Ett normalt slitage av medarna mot golvet finns men i övrigt inte mycket att anmärka på. Det här är en stol som är jag helst inte vill sälja men jag har inte plats för den längre. Om ni har besvär i ryggen när ni sitter vid skrivbordet borde ni investera i den här. Det är lättare att sitta rak i ryggen på den här än vad det är på en vanlig kontorsstol. Ett tips!! Jag kan tänka mig att den även fungerar bra till den som stickar eller virkar mycket. Nypris för denna stol är ca 3500 kr.
Ergonomiskt knästol av märket HÅG. Gasdämpad, höj och sänkbar. Pris för en ny ca 8000kr Se länk för mer info http://www.ergoff.se/knastod/299-varier-stokke-wing-balans.html
Vi behöver mer plats! - Soffbord i teak. 50-tals retro bord. Rejält och ovanligt stort. Rymmer mycket folk och mycket mat :) & har varit med om många knytkalas! Har en del märken på bordsskivan. Bör ses! L 170, B 60, H 55 Innan: 650:- NU: 450:- eller bud SÅLD - Retro hatthylla i teak & mässing. L 79, D 27, H 30: 400:- SÅLD - Telefonhylla. String teak. L 28, D 20, H 17: 200:- SÅLD - Spegel, 50 tal med teakram. 57x32: 200:- SÅLD - Äldre urtjusig hatthylla i mässing (?). L 120, D 23: 400:- SÅLD - Äldre stege i trä. end för inredning & i behov av renovering. H 130, B 35, D 92: 200:- SÅLD - Staffli. hopfällbart. Benställning max H 120, Tavlans max H 120, stafflit totalt max H 180: 250:- SÅLD - Träningsbänk. Står & samlar damm, använd ett fåtal (!) gånger: 200:- SÅLD - Ergonomisk knästol, kontorsstol, designad från norska kvalitetstillverkaren HÅG. Höj/sänkbar, otroligt bekväm. Stått hemma, knappt använd!: 1500:- Vi hörs & ses !