Quantcast
Till salu inom: ”

hövagn säljes

Hövagnen
F
F
F
F
Hövagnen
F

Tidigare annonser till salu

Forschritt hårdpress med Harjokastare Pressen är i gott skick och har alltid stått inomhus Gör väldigt fina balar och knytningen funkar väldigt bra Har inte användt den på tre år men gick kanon sist jag körde den Har även tre hövagnar som följer med pressen men golven bör byttas Även lyftnät finns till dom Priset är 15 000 plus moms Marcus 070 298 39 64
Går fint Tillbehör till den: Hövagn 18 kb Bud slåtterbalk Bud plog 1 Bud strängläggare Bud Bilder kan mailas.
Vi är ett litet företag med vårt säte i Norrköping som söker skyltfönster med eller utan lokal, husvägg, hövagn vid åker, staket eller liknade för banderoll . Ska användas som reklamplats/marknadsföring . Gärna med trafikerat läge eller centralt runt om i Norrköping eller dess utkant. Pris enligt överenskommelse. Allt jobb bekostas av oss samt arbete med montering. Det enda du behöver ha är något att hyra ut. Kontakta oss med ditt förslag. Via telefon eller mail. Tel 0707-607765. Vänliga hälsningar Hellström's Städ & Allservice Norrköping.
Önskar hyra studentsläp till avgångsklass i Kristianstad. Skall kunna förses med regnskydd och rymma ca 25 personer Hövagn eller traktorvagn, lastbilsflak eller annan typ av flak ring och berätta vad du har att erbjuda och vad det kostar att hyra!