Quantcast
Till salu inom: ”

hö småbalar säljes

Hö i småbal

Östergötlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi hälsar gamla som nya kunder välkomna till en ny säsong. I år har vi följande varor att erbjuda. 2,10 kr/kg (analyserat ). Havre och vetehalm kommer in senare under hösten. Kornkross 2,50 kr/kg i lösvikt. Havre hel kärna 2,00 kr/kg i lösvikt. Transport/utkörning 55 - 65 kr/mil ToR. Max transportvolym ca 4 - 7 ton per transport. Moms tillkommer på alla priser. Kontakta Christer 070 - 654 22 38 vid beställning.
Söker akut efter i småbal till min häst. Höet ska vara av god hygienisk kvalitet. Jag finns i Gällivare. Då jag har svårt med tillgång till släp ser jag gärna att det finns möjlighet till leverans om höet finns utanför Gällivare kommun men i värsta fall får jag lösa hämtning. Alla svar av intresse, dock till rimliga summor. Ser helst mail som första kontakt och ev. fortsättning via telefon. Tack på förhand!
Vi hälsar gamla som nya kunder välkomna till en ny säsong. I år har vi följande varor att erbjuda: 2,10 kr/kg (analyserat). Havrehalm med höinsådd 1,50 kr/kg (analys på ingång). Kornkross 2,50 kr/kg i lösvikt. Havre hel kärna 2,00 kr/kg i lösvikt. Havrekross 2,50 kr/kg i lösvikt. Transport/utkörning 65 kr/mil ToR. Transportvolym max 7 ton/transport. Moms tillkommer på alla priser. Ring: Christer 070 - 654 22 38 för mer info eller beställning. Salebygrovfoder.
Vi hälsar gamla som nya kunder välkomna till en ny säsong. I år har vi följande varor att erbjuda: 1.97 kr/kg (analyserat). Havrehalm med höinsådd 1,50 kr/kg (analyserat) Kornkross 2,50 kr/kg i lösvikt. Havre hel kärna 2,00 kr/kg i lösvikt. Havrekross 2,50 kr/kg i lösvikt. Transport/utkörning 65 kr/mil ToR. Transportvolym max 7 ton/transport. Moms tillkommer på alla priser. Ring: Christer 070 - 654 22 38 för mer info eller beställning. Salebygrovfoder.
Önskvärt med analys och då med lågt energi och sockervärde - ingår i Eurofins analyser - då jag har två lättfödda hästar som enbart går på bete dagtid och därför nattfodras. Helst i småbal och några hundra kilo behövs men köper gärna mer om det har "rätt" värden för mina hästar. Frågar även här om någon kommer att slå ängs-/fånghö i sommar för då är jag intresserad av att boka in ca 3 ton, kontant betalning.