Quantcast
Till salu inom: ”

halsbandsparakit alexanderparakit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag mina älskade fåglar p.g.a. tidsbrist. Båda är hanar men eftersom de bråkar med varandra så fungerar det inte och jag har inte tid att sälja ena och försöka hitta en hona helt enkelt. Eftersom de bråkar med varandra så vill jag att de ska komma till olika hem. Jag vill ha 600kr för halsbandsparakiten och 1000kr för alexanderparakiten men självklart så går priset att diskuteras eftersom ett kärleksfullt hem är viktigare! Med fåglarna medföljer en transportbur. Filmen är på min halsbandsparakit och bilden är på alexanderparakiten. O.B.S! Endast seriösa köpare hör av sig, så länge annonsen finns kvar så finns det fåglar eller en fågel kvar.
jag söker någon seriös person som vill överta vår tama Halsbandsparakit samt hans kompis en Engelsk undulathane. Halsbandsparakiten säjer goddag,goddag. Han bits inte. Trevlig vacker fågel som tyvärr har ett högt skrik. Vi har inte plats för dom och det är med sorg jag sätter ut denna annons. Helst ser jag att dom får komma till ett hem där dom får sitta i en stor voljär med andra fåglar. Annars kan bur köpas av mig.
Hej! nu måste vi sälja vår fina halsbandsparakit Mimi pga resa till utlandet , det är en hana som vi köpte för ett år sen , och han var bara några veckor när vi fick honom, vi beställde honom från Arken zoo i eskilstuna , kvitto finns med , Vår mimi får flyga inomhus på dagarna till det är dags för nattning i buren då mimi klättra själv i buren. buren ärLätt att rengöra med utdragbar botten med tillhörande galler vid rengöring. han är hand tam han tar mat från handen han är social han kan säga sitt namn mimi. han kan pussa han kan säga picka-bo han är jätte fin och gullig fågel. buren ingår med leksaker och vattenställe vi svarar inte mejl ring gärna för mer info. 1500:- för mimi och 500 :- för buren det blir 2000 :- tillsamans MVH dia är den lilla flicka som är vald av mimi den är bara handtam mot dia
Har till salu 2 vuxa par Alexanderparakiter. Det ena paret är en vanlig indisk Alexanderparakit, som tillhör nominatformen Eupatria. 3000 kr för paret Det andra paret tillhör underarten Nipalensis, dessa är lite större och vackrare. Mycket fina. Rena Nipalensis hittar man inte så ofta längre. 3500 kr för paret. Ett par plommonhuvad parakit, väldigt vackra. De delar voljär med ett par Alexander utan några problem. 2000 kr för paret. Ett par lutino Halsbandsparakiter. Ett grannt par. 1800 kr Alla fåglar är fina och friska och går i ute och inne voljärer året runt, utan värme. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.