Quantcast
Till salu inom: ”

tam nymfparakit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har bestämt oss för att hitta ett hem till våran Nymfparakit hane. Han är ung inte längesen vi köpte honom. han har stor potential att bli tam då vi har hållit på mycket med honom och han är ung.. För bara honom 100 kr för buren + fågel 1000 kr är köpt för 1695:- är godkänt för att ha nymfparakit i. köpte den nyligen ca 2 månader sen och alla tillbehör medföljer och även mat o m.m bilder kan skickas så länge annonsen finns kvar finns han eller bur kvar:)
hej Nu är det dags att sälja min lilla fina,söta fågel p g v tidpris. det är en hane och han heter NINI och han är 4 år gammal.Han är tam och sjunger jätte fin och han leker jätte fint. han är så söt. han tycker om att vara på axel . jag ska sälja den med en stor bur och fin med tillbehör. (burens storlek) längd 47 bred 73 höjd 70. buren kostar 500 kr fåglen kostar 400 kr. andra numer 0737601333 hem numer 0850009123
Min nykfparakit letar efter ett nytt hem! Han är ca 1 år och 3 månader gammal. Han är pigg, glad och nyfiken på allt som händer omkring. Han är fortfarande lite tillbakadragen, men med lite mer tålamod så kommer han bli tam. Han är också relativt rumsren då vi har burlocket uppe, medans vi är hemma. Han är köpt från butik och har inga hälsoproblem. Papper på honom finns. Bur och tillbehör ingår. Buren är cá 1,60 cm hög. Om du är intresserad så ring. Melj kommer inte att kollas. Mvh/ Bella
Hejsan! Nu är jag redo att skriva här att en hem sökes för fågeln. Hade svårt att släppa honom men han kommer nog få mer uppmärksam änn vad han får nu. Säljes p.g.a tidsbrist. Nya hemmet ska det vara hos någon seriös med bra erfarenhet om denna fågelarten, där han stannar för alltid, också har fågelkompis. Han är tyvärr inte tam. 450 med bur. 250:- utan bur. Endast seriösa hör av sig!
hej jag ska sälja mina två fina Nymfparakit ungar.dem är snälla och söta. det är en hane och en hona. honan är 9 veckor och är gul. hanen är 9 veckor är grå. de är syskon och tycker om att leka dem är tama.jag ska sälja de med en fin chek stor bur och med massa tillbehör och buren är i guld färg. burens storlek:höjd 85 cm, bred 67 cm, längd 46 cm. en st fågel kostar 500 kr. buren kostar 600 kr. hemnummer:0850009123. mvh mohammed.