Till salu inom

"hammarby if manschettknappar säljes"

2 dagar

Diabas ljusstakar

200 kr
Blocket.se
Igår

Xplora x4 navy blue

800 kr
Blocket.se
Igår

Bord funkis plus

1 495 kr
Blocket.se
2 dagar

Soffbord Thea Mio

1 500 kr
Blocket.se
2 dagar

Lekhage i björk/natur

600 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Hammarby

2:a, 45kvm, Årstavägen 41, 3 trappor, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ljus och fin "mini tvåa" (egentligen etta med matrum - se planlösning) på 44 m2. Huset har hiss och obefintligt trappsteg vid porten, dessvärre går hissen inte ner i källaren utan dit finns bara trappor. Alla rum samt balkong mot lugn baksida av huset i söderläge med fin fri utsikt och långt till nästa hus vilket innebär knappt någon insyn alls. Ligger centralt i årsta i samma byggnad som Ica och granne med fina och k-märkta Årsta torg där det alltid är människor i alla åldrar i rörelse, där finns bibliotek, kulturhus, biograf, välbesökta fiket Javasavi, fontän och restauranger. Nära till årstaskolan. I Årstaskogen finns gott om både skogsslingor för motion och även populära promenadstråket längs med vattnet där man ser söder på andra sidan. Det finns även en dansbana där det anordnas både allsång och olika musikframträdanden. Bra broar som gör det enkelt att cykla/ promenera till söder. Perfekta kommunikationer, buss går 50 meter från porten, vid högtrafik går bussar med 1-3 minutersintervaller, 15 minuter till söder, 20 till centralen. I närheten finns även tvärbana mot Alvik/Hammarby sjöstad och pendeltågsstationen Årsta berg.
4 379 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Hammarby

2:a, 68kvm, fartygsgatan 12 stockholm (hammrbysjöstad), Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Öppen ljus lägenhet i hammarby sjöstad, (upplevs som mycket större än sina 68 kvm) vacker utsikt och inte någon direkt insyn till kök och vardagsrum. Balkong i söderläge från sovrummet, med utsikt över hela innergården. väldigt nära till buss 71 och 74 samt till tvärbanan som snabbt och enkelt tar en in till city. Väldigt ljudisolerat och trevligt område. Nära också till nackareservatet och nacka forum samt gångavstånd till sickla köpkvarter. Plats till badkar om man så vill och tvättmaskin samt torktumlare. Finns även parkeringshus i huset.
8 620 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Hammarby

3:a, 70kvm, Heliosgatan 46, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mycket ljus och fin lägenhet i Hammarby Sjöstad. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett. Lägenheten har inglasad loggia som kan öppnas upp i två väderstreck. Stort helkaklat badrum med badkar. Stort förråd i källaren. Varmgarage-plats för bil finns att hyra i källaren. Huset byggdes klart 2008 och enbart jag har bott där sedan dess. Närhet till grönområde och naturreservat. Gångavstånd till ICA, Lidl, Konsum och många trevliga restauranger och butiker. Dagis och skola finns i grannhusen. Lekplats finns alldelens bredvid i Lumaparken.
9 500 kr
Lägenhetsbyte.se
Samlarobjekt  ·  Södertälje

Hammarby IF manschettknappar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hammarby IF manschettknappar
24 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj