Quantcast
Till salu inom: ”

hammarby iphone skal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Telefonen är operatörslåst till 3 och är i bra skick (har ett par repor på framsidan, inga på baksidan). Telefonen är återställd och den senaste tillgängliga versionen av iOS är installerad. Laddare, hörlurar, originalkartong och skal medföljer. Telefonen finns att hämta i Hammarby Sjöstad (alt. Slussen) tidigast på tisdag (2 April). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min svarta olåsta iphone 4, 16 GB . Den har använts i cirka två år men är i princip i nyskick; har alltid använt skal och varit väldigt försiktig med telefonen. Finns dock vissa märken efter skalet på sidorna av luren. Den kommer i originalkartong med manual, laddare och "nyckel" till simkortsfacket. Mobilen finns i Hammarby Sjöstad men jag är flexibel vad gäller att mötas upp på annat håll. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer min iPhone 5s 16GB vit/silver. Jag har haft skydd både fram och bak sedan jag köpte den så den är i nyskick, helt utan repor. Kartong med laddare och hörlurar samt två skal och ett nytt oanvänt copterskydd (skärmskydd med hög kvalité) ingår. Telefonen är olåst och kan användas med alla operatörer. Hämtas i Hammarby Sjöstad, ring vid intresse. /Jeanette
Säljer en olåst Iphone 5 svart som funkar med alla operatörer Komplett! Kartong och alla tillbehör finns kvar. Gameboy skal ingår i köpet, som den har suttit i mestadels av tiden. Fungerar felfritt, inga sprickor eller nått liknande. Köpt på NetOnNet Kvittot finns tyvärr inte då den är köpt via företag. Säljer pga att jag köpt 6:an Pris 2.000:- Inga byten, kontant eller Swish Finns att hämta i Hammarby Sjöstad Annons kvar = Telefon kvar Endast seriösa köpare, tack! Vänligen respektera priset, inga skambud!
iPhone 3G, 8GB. Orginalförpackningen finns kvar. Laddare/usb. Hörlurar. Hårt skal. Svart. Incase. Mjukt gummiskal. Svart. Den är i fint skick. En liten spricka på baksidan, längst ned vid kontakten. Köpt i Australien, upplåst. Pris: 1.500:- Säljes i befintligt skick. Hämtas i Västerås eller Hammarby Sjöstad. Kontant betalning.