Quantcast
Till salu inom: ”

handslaget golvtegel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Byssfolke
F
BYSSFOLKE
F
Byssfolke
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Golvtegel (handslaget) Murtegel Ring tegelbruket för information och pris. 070-228 32 82 (Jan Thynell)
Handslaget golvtegel, ca. 13 kvm. Storlek 200x 200 mm, tjocklek 25 mm. Säljer inte enstaka kvm. Allt eller inget. Skickas inte, hämtas på plats.
Äkta handslaget golvtegel, ca 4 kvadrat. Mellanröd, mått, 185x185x18. Perfekt för golvvärme eller i kombination med gamla trägolv. Nypris 3000 kr, nu 1000 kr. Har även 9 st golvspånskivor 180x60x22 för 50 kr styck, och även 9 st spånskivor 250x120x12 för 50 kr styck.
Vi har flyttat till annan ort med verksamheten och överlåter/säljer butikslokalen till annan verksamhet. En överlåtelse är avdragsgill i deklarationen hör med er revisor. Eventuellt kan lokalen tänkas hyras ut på minst ett år. OBS P-plats ingår. I hyran ingår platsen utanför butiken där du kan ställa din bil eller tex sätta upp ett partytält för mingel eller ställa ut möbler. Butikslokalen är mycket ljus och fräsh. Hela butiken är nyligen vitmålad både på väggar, golv och tak och känns betydligt större än sina 30 m2. Vi har lagt in ett plankgolv och byggt upp en liten skiljevägg med ett gammalt stallfönster på nedre plan som bidrar till charmen och upplevelsen i det första rummet. Butiken består av ett främre rum med stort vackert välvt skyltfönster och magnifik takhöjd på 3,50 mtr. Framför fönstret har vi byggt upp ett snyggt podie med vackert handslaget golvtegel för snyggare skyltning. Sedan möter en halvtrappa som leder upp till ytterligare ett rindre rum där butiksdelen fortsätter. Vi har byggt upp en vägg även där och bakom den har vi kontor, pentry samt toalett. Samtliga väggar går att med lätthet att ta bort om så önskas. Lokalen är perfekt för dig som vill ha butik, ateljé eller kontor i fashionabla Örgryte Ev sushi. Ej varm mat samt café.. Önskar du kika på lokalen eller har ngr frågor så kontakta ej företaget som hyr där idag. Samtliga kontakter sker med oss på Dufvans. De som förvaltar lokalen vill ej bli störda med frågor i första skedet, övertaget sker efter godkännande från fastighetsägaren när vi kommit överens om en ev överlåtelse eller uthyrning. Var god att respektera detta! Nuvarande avtal övertas med tillhörande månadsavgift, den fasta hyran inkl fastighetsskatt, moms, värme, soprum är 3250 kr. Den är nyligen rejält höjd och kommer därför inte att höjas på lång sikt mer än den sedvanliga index höjningen. Övertaget ligger på 150 000 kr Om företaget Dufvans inredning har bedrivit butiksverksamhet i lokalen i nästan 5 år en har idag flyttat verksamheten till annan ort. Kontakt person Annethe
Randers, Modell Vindö, danskt handslagetgolvtegel, format 220x220x20mm, 8 kvm, 2:dra sort.

... eller prova att söka på gammalt handslaget tegel