Quantcast
Till salu inom

"handyman säljes"

Simrishamn
3 dagar

Allt i allo/Handyman

ABC-Annons.se
Butik Malmö
2 dagar

Handyman eget företag

ABC-Annons.se
Butik Stockholm
5 dagar

Handyman

1 234 kr
Fyndtorget.se
Butik Malmö
5 dagar

Handyman

Fyndtorget.se
Mörbylånga
4 dagar

Need Joiner,Carpenter or Ha...

ABC-Annons.se
Butik

The Handyman's Guide

199 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Nintendo DSi med spel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vitt Nintendo Dsi, 1,5 år gammalt i bra skick, lite smårepor. Säljes med följande originalspel; New Super Mario Bros, Mario Kart, Mario & Sonic at the Olympic Winter Games, EA Playground, Tim Power Handyman samt Cars Mater National Championship som vi ej har fodral till. Följande spel har vi även köpt i Nintendos DSi Shop; A little Bit Of Dr Mario samt Mario vs. Donkey Kong Minis March Again. Medföljer gör laddare, hörlurar, skyddsfodral till DSi - Wal-lE, putsduk, Tre små spelfodral Wall-E.
2 000 kr
Blocket.se

Montörer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Vi söker nu för kunds räkning sex montörer som vill hjälpa till att montera upp deras nya butik i Växjö under vecka 15. Kunden är en tysk modekedja som i dagsläget har över 700 butiker i 25 olika länder. Krav på person Du kommer att arbeta med att montera upp inredning i butiken samt iordningställa inför öppningen. I arbetet ingår bland annat att montera upp hyllor, ställ och övrig inredning. För att lyckas med uppdraget bör du vara lite av en "handyman". Du är en person som är allmänt händig och har med fördel arbetat med montering eller inom bygg tidigare. Som person är du driftig, positiv och arbetar bra i team.
0 kr
Blocket.se
Bygg och hantverk  ·  Stockholm

Allt i allo. I hela Stockholm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hej. En svensk man på 45 år hjälper dig med det mesta. Är en riktig handyman. Men på grund av tidsbrist åtar jag mig inga stora jobb. Det enda jag inte åtar mig är att dra el. Annars är det bra att fråga. Jag kan fixa olika saker i hemmet. Köra skräp från tomten, källaren eller vinden. Ja jag kan ordna det mesta så ring mig på 070-4473107 Mailar du så får du inget svar förrän på kvällen. Mvh Kenneth
0 kr
Blocket.se
Bygg och hantverk  ·  Västmanlands län

Handyman / Altt i allo

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har ni behov för en en hjälpande hand eller något projekt som ni vill komma igång med men inte hunnit eller har kunskap till, då kan jag hjälpa er. Jag kan hjälpa er med det mesta, allt från det lilla vardagliga som tex. renovera hemmet, allt förekommande i fastigheten, slå en signal så berättar jag mera Jag klarar att fixa det mesta, snabbt och proffsigt. Ring eller maila så ser vi hur just jag kan hjälpa er. Stora eller små jobb tages med kort varsel. F-skatt och försäkring finns
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Helsingborg

Mercedes Vito -98

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hejsan. Jäg har en mercedes vito til salg. Den køre perfekt i vaxellåda och motor, men i 2 vecka är den böryet att blander olje i diesel, så derfor när man køre kommer der mycke røk end normal standard. Det kan kanske vara diesel pump eller turbo. Jäg vet inte.:( Kanske en handyman kan fixe den. Der fins vito rust och högre dør kan kun åbnes utenfrån. skylddør kan inte låses, men funker fint. Den är serviceret for 1,5 månat siden och alle bremsebelæg är nye. Den kan enten fixes eller bruges som reservedelsbil. Skicka endast mail please.
7 000 kr
Blocket.se