Quantcast
Till salu inom: ”

harman kardon onyx studio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer en trådlös högtalare (Onyx Studio) från prisbelönta Harman/ Kardon i oöppnad förpackning! Kan kopplas till alla enheter med bluetooth och har inbyggt laddningsbart batteri. Har precis som alla Harman/ Kardon högtalare en riktigt djupbas. Skön att ha i exempelvis trädgården/ balkongen eller i köket. Perfekt för sommaren! http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2634980 Kan tänka mig att sänka priset vid en snabb affär!
Har ej kvitto har fått den! Men jag kan skriva en handskriven kvitto! Denna högtalare är super grym . har en själv som jag kan ta med mig till båten badet grillning mm batteri tiden är 5 timmar vid full ladd. Ljudet något extra ! värsta basen renaste diskant helt klart den smidigaste bärbara trådlösa speaker på marknaden för det priset kolla gärna in den i butik .. Säljer endast pga har 2 st
Här säljes en snygg högtalare som trådlöst spelar upp musiken från din mobil eller platta. Märket är tyska Harman Kardon som alltid levererar bra ljud! Den går både som strömansluten i väggen eller på det inbyggda batteriet. Ytterligare beskrivning finns här: http://www.harmankardon.com/images/genericpages/onyxstudio/index.html?utm_medium=qrcodes&utm_source=qrcodes&utm_campaign=qrcodes Förpackningen är oöppnad och kvitto finns med garantibevis. Billigaste internetbutik tar 3500 kr för samma högtalare. Kan hämtas i Malmö eller skickas på mottagarens bekostnad. Vid intresse så nås jag på enklast på mejlen.
Inköpt tre veckor sedan och knappt använd. Köpt hos 3butiken i Malmö som en del av ett paketerbjudande. Kvitto och garanti finns. Harman Kardon Onyx Studio (trådlös Bluetooth högtalare) kan smidigt och enkelt kopplas ihop med alla enheter som stödjer Bluetooth såsom mobiltelefoner, surfplattor samt datorer. - 4 stycken inbyggda högtalare i samma enhet - Djup bas med dubbla passiva element - Uppladdningsbart batteri upp till 5 timmar - Premium design edition Hör av er via email om ni är intresserad och inkludera era kontaktuppgifter. Högtalaren finns att hämtas i Malmö och eventuellt i Helsingborg.
Högtalare Harman Kardon Onyx Studio. Säljs helt ny i obruten förpackning. Har fått den men har inte användning för den, därav försäljningen. Den är trådlös med bluetooth. Kopplas enkelt ihop med mobil, surfplatta, datordelar eller annan enhet som stödjer bluetooth trådlöst. Uppladdningsbart batteri med batteritid på ca 5 timmar. Lätt att bära med sig och snygg design. Högtalaren har fått mycket bra recensioner! Lägsta ordinariepriset på sidan Prisjakt är 3490 kr. Elgiganten tar 4390 kr.