Quantcast
Till salu inom: ”

hedlanda herrgård till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sommarbete juni- aug i fina hagar vid HedlandaHerrgård, Mariefred. Det är 7mil från Stockholm. Daglig tillsyn, vatten samt saltsten ingår. Vi tar inte emot hingstar eller fölston. Det finns möjlighet att ha en liten flock 3-4 hästar i egen hage. Hör av dig för mer information!
Två boxplatser lediga i stall med 6 stora boxar, vattenkoppar, varm och kallvatten samt uppvärmd sadelkammare. Stallet finns på HedlandaHerrgård,Mariefred. Det är 1,5 mil till Nykvarn, 2,5mil till Södertälje osv. Det finns belyst ridbana på gården samt fantastisk terräng. Det finns möjlighet till helinackordering med full skötsel. Hör av dig för mer information.
Två lediga boxplatser i litet stall på HedlandaHerrgård, Mariefred. Vi har stora boxar, vattenkoppar, varm vatten , uppvärmd sadelkammare samt fina hagar. Det finns ridbana på gården, fantastisk ridterräng och ridhus finns 10 min från gården. Möjlighet till hel eller del inackordering. Ring för mer information.
En boxplats ledig på Hedlanda Herrgård,Mariefred. Det är ett 6 hästars stall med vattenkoppar och varmvatten. Vi har belyst ridbana och kanon bra ridterräng. Vi har fina betesmarker. Det finns möjlighet till hel eller halvinackordering. Hör av er för mer info.
Vi har betesplatser lediga på Hedlanda Herrgård, Mariefred juni till augusti. Det är stora fina hagar med nya elstaket, saltsten, skugg platser och hagarna sluttar mot mälaren. Det ingår daglig tillsyn samt visitation. Vi finns 1 mil från mariefred, 2,5 mil från Strängnäs. Hör av er för mer information.