Quantcast
Till salu inom: ”

hegel h200 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Integrerad high end-förstärkare från Hegel i perfekt skick. Spelar med en enorm pondus, upplösning och dynamik. Med sina 2x200W/8 ohm kan den driva i princip vilka högtalare som helst. Topptestad i en rad Hi fi-tidsskrifter och utnämnd till Product of the Year i The Absolute Sound och Ljud och Bild. Säljes med fjärrkontroll och originalkartong. Nypris: 26.000,- Förstärkaren bör hämtas, då den väger 25kg och kartongen är väldigt skrymmande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hegel H200 + Hegel CDP2A mk2 med ett par xlr från xtremecable. båda är pedantskötta. allt är köpt i norge orginal kvitton följer med, endast origkartongen till cdspelaren saknas annars helt komplett http://www.hegel.com/cdp2a.htm http://www.hegel.com/h200.htm http://www.xtreme-cable.com/kabel/nf-s1_xlr.php även byte mot en Yamaha RX-V3067 är av intresse
High End integrerad forsterkar; 200w; Editors Choice Awards 2011 (The Absolute Sound); balanserad; fjärr. Se test på hegel.com. Nestan inte använd.
Hejsan! Önskar köpa en Hegel H200 i bra skick!
Säljer en Hegel H200 förstärkare. Förstärkaren är helt ny och inte urtagen ur kartong. Har fått den utbytt på garanti och den är helt oanvänd, det som inte byttes ut på garanti var fjärrkontrollen men förstärkaren har alltså inte lämnat lådan sen jag fick den utbytt. Kvitto finns på garantibytet. Priset kan diskuteras till viss del och skambud besvaras ej.