Quantcast
Till salu inom: ”

technics 1210 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Efter många om och men har jag nu bestämt mig för att sälja min pärla. jag har haft den sen den var helt ny och kartongen har jag kvar. Den är i riktigt bra skick och jag har tagit hand om den alltid (därför inga oseriösa mail tack!) Pickup Stanton HP 680 (High Performance). Jag kan skicka den eller du kan hämta den. Priset KAN diskuteras vid snabb affär.. för mer info maila. Med pickup 6000:-, utan 5500:-
SÄLJER MINA TVÅ FULLT FUNGERANDE OCH TROGNA SL12 OR. FINNS TYVÄRR INTE UTRYMME MERA OCH DESSUTOM SÅ ANVÄNDS DEM INTE SÅ MYCKET NUFÖRTIDEN. OBS INGA PICKUPS! DET FINNS INGRA SKRAPOR ELLER SPRICKOR ALLS PÅ DEM! DEM ÄR I NYSKICK. DESSUTOM SÅ FINNS EN TECHNICS FÖRSTÄRKARE SU-X502 I MYCKET BRA SKICK! FÖRST TILL KVARN! KVALITET FÖRE KVANTITET PRIS FÖR PAKETET 11000 SEK (ÄVEN BUD KAN DISKUTERAS) OSERIÖSA GÖR SIG INGET BESVÄR ATT SKRIVA MED SKAMBUD ELLER LIKNANDE!
Har en fullt fungerande men något visuellt sliten spelare som ska iväg. Allt funkar bra. Height adjustern är ny smörjd och moderkortet är precis nytt i den. Ingen pickup ingår men jag har en extra vid provlyssning. Maila för mera bilder och info. Finns att hämta och prova i Linköping. Kan eventuellt skickas men väger bly och är inte direkt lätt att packa så upphämtning vore absolut bäst.
Technics SL-1210 MK2 säljes med alla tillbehör kvar. Från 80-talet. Orginal-lock, orginal plast-slipmat och puck. Det sitter en Ortofon Night Club-nål på den. Ej DJ-spelad, faktiskt ej använd på flera år. Den är helt fantastiskt välvårdad till sitt yttre. Inga märken alls på själva spelaren. Om den behöver servas inne vet jag inte, behövdes inte när jag spelade den sist. Skriv så berättar jag mer! Skickas ej.
2 st pioneer cdj800 MK2 kvitto+bok finns 1 st behringer mixer 2 kanaler allt för 4500kr ej prut bart! spelar ingen roll om du 'kommer och hämtar allt på en gång' 4500 kr gäller! säljer allt i paket! vill inte byta mot nått! ALLT FUNKAR PERFEKT KABLAGE MEDFÖLJER !! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.