Quantcast
Till salu inom: ”

hemnes säng vit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barn säng

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vit sängstomme från IKEA, Hemnes, för säng i storlek 180 x 200 cm. En av pinnarna i huvudgaveln har en spricka i sig. Denna är spacklad och målad i vit lackfärg vilket gör att det inte är något som syns. Några småmärken i stommen men inget iögonfallande. Den är i mycket gott begagnat skick. Mått: Längd: 207 cm Bredd: 189 cm Höjd fotgavel: 69 cm Höjd huvudgavel: 121 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 180 cm Så länge annonsen ligger uppe finns stommen kvar.
En stor vit IKEA säng från serien HEMNES. Sängen kan se ut som en soffa, enkelsäng eller dras ut så att den blir en dubbelsäng. Den är i bra skick och har tre stora fina lådor under sig som man kan använda effektivt. Sängen säljs utan madrasserna men den säljs med två stora sidokuddar (med örngott på). Sängen säljs just nu till priset 3200 (då den säljs ungefär för 4200 på IKEA) Men priset kan absolut diskuteras.
Jag har en Hemnes dagbädd jag inte längre har plats för. Den är knappt ett år gammal, några små skavanker finnes då den har stått i ett barnrum. Men inget som den händige inte kan fixa med lite färg! Medföljer gör endast en tunnare madrass som är ca 10 cm tjock. Hade tänkt mig 1800 kr för den, men billigare vid snabb affär då den måste bort fort. Då jag har köpt en ny säng.
Säljer vår säng pga flytt till mindre lägenhet. Sängen är 1,5 år och mycket fräsch. Sängstomme: Ikea Leirvik 160 cm Bäddmadrass: Ikea Tjöme 160 cm Resårbotten: 2 st Ikea Singås á 80 cm Kantklädsel (vit) Nypris på Ikea 4430 kr - säljes NU FÖR 2000 kr! 2 st Hemnes vita sängbord. Nypris 499 kr/st. Säljes för 700 kr. Ta allt för 2500 kr!
P g a renovering säljer vi nu vår Hemnessäng/dagbädd från Ikea. Den är mycket praktisk med sina tre stora förvaringslådor. Den har även en utdragsdel, vilket gör att man enkelt förvandlar sängen till en dubbelsäng! Mycket praktiskt när man har gäster eller när barnen kompisar sover över! Två tillhörande madrasser ingår i priset. För mått och mer information, se Ikeas hemsida: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50080315/ Nypris för sängen: 3595 kr. Nypris för madrasser: ca 700 kr. Vårt pris, inkl madrasser: 2000 kr eller högstbjudande. Det går bra att maila, men ring hellre!