Quantcast
Till salu inom: ”

hensvik juniorsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en IKEA Sundvik juniorsäng inklusive vyssa snosa madrass och vyssa tulta bäddmadrass. Använd sporadiskt i några få månader. Fint skick!! Nypris 1643 kr. Mitt pris 900. Prutat och klart. IKEA Hensvik spjälsäng inklusive madrass och bäddmadrass från IKEA. Vyssan lull-tassar sitter monterade på sängen och ingår i priset. Perfekta när man vill ha möjlighet att vagga sängen. Några mindre skavanker som blir vid normal användning men i fint och fullgott skick. Spjälskydd i fint skick finns också vid intresse. 450 kr. Hämtas i Rydebäck.
Två hensvik barnsängar, vita. En komplett med madrass och även en låda att ha under sängen för extra förvaring, och en utan sänglåda och madrass. 1000kr för den med sänglåda och 500kr för den utan. Då jag ofta har svårt att svara i telefon så nås jag enklast via mail eller sms i första hand. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en vit junior säng till både flicka eller pojke av märket "Hensvik". Den är som ny knappt använd min dotter som har haft den så den är välvårdad. Jag hade tänkt mig 800 kr för den och då ingår det ribbotten, madrass, bäddmadrass och ett stöd skydd vid sidan av. B.v.s.a . Sängen finns i Laxå hör av dig om du är intresserad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Resesäng från Jysk, svart. Helt oanvänd! Ord. pris på Jysk 449:- Säljes för 300:- SÅLD! Juniorsäng Hensvik från Ikea. Finns en fraktskada på fotändan som är lagad av snickare. 400:- SÅLD! Spjälsäng av äldre modell. Höj och sänkbar sid. Lite skavd i färgen på vissa ställen samt en spricka i ena ribban på sängbotten (har ej påverkat hållfastheten). För madrass 115x55 cm. 200:- Sänkt pris 150:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, Säljer nu en fräsch spjälsäng med en naturlatex kokosmadrass. Sådana madrasser är kemikalie fria - känns skönt att man "skyddar" barnet från att ligga på en madrass impregnerat med kemikaler. Aldrig "nerkissat". Sängen köptes Juni 2012 och kokosmadrassen köptes December 2012 men nu behövs det en juniorsäng därför är dessa saker till försäljningen nu ;) 500 kr tillsammans prutat och klart! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.