Till salu inom

"hensvik juniorsäng säljes"

Österåker
2 dagar

IKEA Hensvik Juniorsäng

300 kr
Blocket.se
Borlänge
Idag

Juniorsäng

800 kr
Blocket.se
Skurup
Idag

Hensvik bokhylla, byrå, hyl...

250 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Industristol & IKEA Hensvik...

500 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Barn-/juniorsäng från Jly

200 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Garderob hensvik

400 kr
Blocket.se
Österåker
Idag

Ikea sniglar säng juniorsän...

400 kr
Blocket.se
Luleå
Idag

Sundvik juniorsäng

350 kr
Blocket.se
Idag

Sebra spjälsäng juniorsäng

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

IKEA Sundvik Juniorsäng + Hensvik spjälsäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Säljer en IKEA Sundvik juniorsäng inklusive vyssa snosa madrass och vyssa tulta bäddmadrass. Använd sporadiskt i några få månader. Fint skick!! Nypris 1643 kr. Mitt pris 900. Prutat och klart. IKEA Hensvik spjälsäng inklusive madrass och bäddmadrass från IKEA. Vyssan lull-tassar sitter monterade på sängen och ingår i priset. Perfekta när man vill ha möjlighet att vagga sängen. Några mindre skavanker som blir vid normal användning men i fint och fullgott skick. Spjälskydd i fint skick finns också vid intresse. 450 kr. Hämtas i Rydebäck.
450 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Sundsvall

Hensvik juniorsängar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Två hensvik barnsängar, vita. En komplett med madrass och även en låda att ha under sängen för extra förvaring, och en utan sänglåda och madrass. 1000kr för den med sänglåda och 500kr för den utan. Då jag ofta har svårt att svara i telefon så nås jag enklast via mail eller sms i första hand. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Laxå

Hensvik Juniorsäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Säljer en vit junior säng till både flicka eller pojke av märket "Hensvik". Den är som ny knappt använd min dotter som har haft den så den är välvårdad. Jag hade tänkt mig 800 kr för den och då ingår det ribbotten, madrass, bäddmadrass och ett stöd skydd vid sidan av. B.v.s.a . Sängen finns i Laxå hör av dig om du är intresserad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Östersund

Juniorsäng, spjälsäng & resesäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Resesäng från Jysk, svart. Helt oanvänd! Ord. pris på Jysk 449:- Säljes för 300:- SÅLD! Juniorsäng Hensvik från Ikea. Finns en fraktskada på fotändan som är lagad av snickare. 400:- SÅLD! Spjälsäng av äldre modell. Höj och sänkbar sid. Lite skavd i färgen på vissa ställen samt en spricka i ena ribban på sängbotten (har ej påverkat hållfastheten). För madrass 115x55 cm. 200:- Sänkt pris 150:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
150 kr
Blocket.se

Hensvik spjälsäng m naturlatex kokosmadrass

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej, Säljer nu en fräsch spjälsäng med en naturlatex kokosmadrass. Sådana madrasser är kemikalie fria - känns skönt att man "skyddar" barnet från att ligga på en madrass impregnerat med kemikaler. Aldrig "nerkissat". Sängen köptes Juni 2012 och kokosmadrassen köptes December 2012 men nu behövs det en juniorsäng därför är dessa saker till försäljningen nu ;) 500 kr tillsammans prutat och klart! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj