Quantcast
Till salu inom: ”

juniorsäng hos jysk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffbord

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En barnsäng/juniorsäng av märket White från Jysk. Bäddmått 70x190 cm. Lönn/vit. Två praktiska förvaringslådor under sängen. Lamellbotten medföljer. En extra sängbotten är tillskuren och använd för att sängen skulle vara garanterat stadig även för nattande vuxna, vilken självklart också följer med vid intresse. Sängen är inköpt för ca ett år sedan, sparsamt använd och alltså i nyskick! Nypris för säng och lamellbotten över 800 kr Säljes för 400 kr Hämtas öst på stan Ring eller messa för snabbast kontakt
Junior kvalitetssäng "månen" med mkt rymlig underlåda på hjul. Obs. Det ingår en vit avtagbar "säkerhetsbräda" (inköpt ihop med sängen, går utefter hela sängen & kan fästas på antingen vänster el höger långsida). Ej med på denna bild. Madrass ingår INTE men madrassmåtten är 70 x 170. (Skummadrasser med den bredden finns på bla Jysk & så kapar man ner längden till 170 bara). Nypris; 2500:- (inköpt på Babyproffsen). Maila mig vid intresse. Så länge annonsen finns kvar finns sängen kvar.
Röd säng i använt, men välvårdat skick. Storleken är (längd x bredd x höjd): 160x69x36. Det är fjädringsbotten och exakt tillskuren madrass ingår. Madrassen är inköpt på Jysk i juli 2011, men väldigt lite använd eftersom vår son inte sover så mycket i sin egen säng. Den är 7 cm tjock, av skumgummi. Det har inte sölats någonting på madrassen, den är som ny, annars hade den inte sålts!! 150 kronor eller högstbjudande! Pga utrymmesskäl vill vi gärna bli av med sängen så snabbt som möjligt! Ring helst, mailen kollas inte av så ofta.
Vit Kritter juniorsäng från Ikea. Knappt använd. Inkluderar madrass i mycket bra skick. Rök och djurfritt hem. Pris: 500:- Vit Malm sängstomme, passar till 2 sängar på 90x200 eller en 180x200 säng (Obs! Endast sängstommen). Finns ett skönhetsfel (se bild). Pris: 400:- Säljer även en 90x200 resårbotten från Jysk, (exklusive ben) också i mycket bra skick då den alltid varit skyddad med bäddmadrass. Pris: 400:- Oanvänd madrass till spjälsäng från Jysk. 150:-
Bra och rejäl barnsäng säljes. Sängen är utdragbar och i vitlaserad furu, ribbotten ingår. Den är 125 cm lång men kan dras ut till 200cm. Ytterbredden, med stommen är 90cm (madrassbredden är 80 cm) Ny madrass finns billigt på t.ex jysk, men vi har en gammal om ni vill. Sängen borde gå in i en vanlig bil. Finns i Österskär.