Quantcast
Till salu inom: ”

hensvik skötbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skötbord

Umeå
Skötbord

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hensvik skötbord från Ikea Formgivare: carina Bengs Bredd 75cm Djup 76cm Höjd 161cm Ett jättefint skötbord där man får plats med allt. När skötbordet inte längre används är det enkelt att montera om till en hylla. Höjden på skötbordet gör att det är bekvämt att stå och byta där och den robusta stilen gör att skötbordet känns väldigt säkert. Endast avhämtning
Jag vill sälja mitt skötbord, det är använt till två barn, jag har haft det i tre år. Den är inte i nyskick, men snygg och fungerar som den ska. Den är praktisk och jag hade inte velat ha ett annat skötbord. Nypris: 995 Kr Mitt pris: 300 Kr Du bestämmer om den ska plockas isär eller hämtas upp monterad. Har dock ingen instruktion hur man bygger ihop den, men det hämtas lätt på ikea. Vid frakt betalar köparen.
Spjälsäng med tillhörande madrass, bäddmadrass och täcke. Vit, nypris: 599:- (utan madrasser och täcke) Bokhylla med tillhörande Skötbord. Vit, nypris: 995:- Kommer från hem med katt så katthår kan förekomma. Spjälsängen är isärskruvad, men bokhyllan är hel, förutom skötbordet som är för sig. På späjsängen är det en repa på ena benet vid fotändan. På skötbordet sitter ett varningsklistermärke som jag försökt få bort, men ej lyckats med så det är rester av det kvar.
Säljer nu vårat otroligt praktiska skötbord som enkelt går att ändra till en fin bokhylla när barnet blir större. Sänghylla i samma designserie "Hensvik" medföljer också. Även ett baby gym och en badbalja med halkskydd i botten samt en sitt del till bäbisen när den är som minst finns till salu för en billig peng. Har även massor med babykläder upp till st 80 för 10 kr st. Mest flick kläder. Bilden är lånad och skötbordet är i orginal skick.
Hensvik spjälsäng och skötbord/hylla säljes. Spjälsängens mått: Längd: 123 cm Bredd: 66 cm Höjd: 85 cm Sängbotten kan monteras i 2 olika höjdlägen. Skötbordets mått: Bredd: 75 cm Djup: 41 cm + 49cm på skötdelen Höjd: 161 cm Skötdelen går enkelt att montera bort så att du får en fin hylla. Sängen kostar 300kr och skötbordet 500kr. Paketpris 700kr.