Quantcast
Till salu inom

"hjort knudsen 2 recliner fåtöljer säljes"

Huddinge
Igår

Soffa Morris, Fogia

3 100 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

Loungefåtölj med fotpall

5 500 kr
Blocket.se
Lekeberg
Igår

Två sammets soffor

600 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Runt soffbord valnöt 110cm

1 500 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Sweef Fåtölj

1 400 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Modern U-Soffa - REA - Fri...

17 995 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

Divan soffa

6 000 kr
Blocket.se
Idag

Ikea fåtölj Ekenäset

1 500 kr
Blocket.se
Butik Hagfors
Igår

Norbo fåtölj

1 000 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Göteborg

Vrålbilligt-Snygg fåtölj/recliner bortslumpas

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nätt, snygg och underbart skön fåtölj/recliner/relaxer i modern dansk design, modell Vettel av märket Hjort Knudsen. Vi köpte den för 2 månader sedan (2/10-13, kvitto finns) men ångrade oss direkt då stilen inte passade in som vi önskat. Den är helt i nyskick, då den har stått oanvänd eftersom vi köpte annan fåtölj redan efter ett par dagar. Fåtöljen är mycket lättplacerad pga den nätta designen. Den har 360° snurrfunktion, gungfunktion, manuell reclinerfunktion dvs. fällbar och ställbar rygg med separat ställbart nackparti för extra bra komfort samt inbyggd fotpall. Den är klädd i en snygg, lättmatchad, neutral mellanbrun (light brown) färg som passar till det mesta. Storlek: Bredd 75 cm Djup 81 cm Höjd 110 cm Nypris i butik 5395 SEK/styck Pris - 1800 SEK
1 800 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Alingsås

Biosoffa, Recliner, 3-sitsig designsoffa från

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Skall sälja denna soffan för att vi väntar tillökning, det är ingen familjesoffa. Den är grymt fin och den är grymt bekväm. Som man kan se på bilderna så är det en 3-sitsig reclinersoffa, 2+1. Alla sitsarna kan fällas individuellt, samt ett öppningsbart "bord". Det är en designsoffa av mycket hög kvalitet från danska Hjort Knudsen. Nypriset är 18.000kr på EM möbler. Den är riktigt fin, så jag kan dra av 500 kr för varje märke ni hittar på den. Hör av er om ni vill ha mer information.
7 900 kr
Blocket.se

Biosoffa, recliner

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Snygg och bekväm biosoffa i vitt skinn, obetydligt använd. 2+1 med ett stort förvaringsfack emellan. Alla sitsarna kan fällas individuellt. Nypris på EM-Möbler för 18.000kr, (kvitto finns) Det är en dansk designsoffa från Hjort Knudsen. Soffan är ca 3.40 lång. Något billigare vid smidig affär. (Halvaprisetprutare kan spara sin tid med att ringa någon annan)
9 900 kr
Blocket.se