Quantcast
Till salu inom: ”

lazboy cool chair fåtölj kyl recliner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kyl/Frys

Oskarshamn
Soffgrupp

Vallentuna
Soffor

Hisingen
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två supersnygga fåtöljer från 70-talet slumpas bort. Material guldbrun/orange plysch med stålfot i träimitation (gissar på valnöt) och grova plasttassar. Är i mycket fint skick men inte oanvända. Min son har fått till fyra mindre tuschstreck på en av fåtöljernas dynor men de syns bara på nära håll (och kanske till och med går bort med rätt medel, jag har inte försökt). Jag har fått hur många positiva kommentarer som helst på grund av dessa fåtöljer. Men skaffar man en sambo som kräver soffa så får man tydligen skylla sig själv. Angivet pris är totalt för båda tillsammans (säljes ej var för sig). Det här är världens snyggaste fåtöljer och de borde vara dina. Lägg pengarna på bordet först så är de det.
Hejsan! Säljer två fåtöljer som är likadana på grund av flytt. Är egentligen stereo fåtöljer , men mannen har slarvat bort kablarna :( Funkar hur bra som helst i övrigt och de är härliga att sitta i och för pojken eller tonåringen , tycker de att de är häftiga :) Tror säkert att man kan ordna kablar till dem om man vill det!!! Priset gäller för bägge och bilden är lånad , men stolarna ser exakt likadana ut och är fina... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hej, tänker eventuellt sälja mina två fåtöljer som är inköpta för 2 år sedan. fåtöljerna är köpta från en bar i Stockholm som hade köpt in för många fåtöljer. Jag hade gärna velat ha kvar dem men pga platsbrist går det inte. fåtöljerna är något slitna och saknar "blingbling" på vissa ställen, detta kan åtgärdas genom att köpa liknande på panduro och limma fast. stolarna går även att klä om i ett snyggt tyg, vilket kommer göra dem jätte snygga! fler bilder finns. pris: 700:- per stol
Två mycket bekväma fåtöljer signerade Swedese. Pris per styck: 1800 kr. Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. För fler bilder och andra möbler se vår hemsida www.refurn.se Skick: OK skick. Kuddarna har vänts då några fläckar på andra sidan. Mått: Höjd: 72 cm, Bredd: 64 cm, Djup: 77 cm, Sitthöjd: 42 cm, Sittdjup: 50 cm Uppge artikelnummer 42728.
Lazboy Cool Chair fåtölj i svart skinn 1. Kyl för dricka i armstödet. 2. Popcorn fack i det andra armstödet. 3. 3 olika lägen på fotpallen, 4. Kan fällas i rygg och sits 5. Lazboy världens största tillverkare av Recliner. 6. 14 månader, nyskick , lite använd Stolen förekommer i serien Friends. Nypris 16.900 kr Begärt 9 500,- kr