Till salu inom

"lazboy cool chair fåtölj kyl recliner säljes"

Värnamo
Igår

Soffgrupp

500 kr
Citiboard
Butik Halmstad
Igår

Chesterfield Lyx Soffa | VÅ...

5 495 kr
Blocket.se
Värnamo
Igår

Knaus 500 Sport

119 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Soffa

750 kr
Blocket.se
Orust
Igår

Vit soffa med guldutsmyckni...

2 500 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Soffgrupp

2 700 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Timeout fåtölj och fotpall

11 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Soffa + soffbord + barbord...

2 300 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Soffa mycket gott skick

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Kungsholmen

Fåtöljer i cool retrostil slumpas bort

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Två supersnygga fåtöljer från 70-talet slumpas bort. Material guldbrun/orange plysch med stålfot i träimitation (gissar på valnöt) och grova plasttassar. Är i mycket fint skick men inte oanvända. Min son har fått till fyra mindre tuschstreck på en av fåtöljernas dynor men de syns bara på nära håll (och kanske till och med går bort med rätt medel, jag har inte försökt). Jag har fått hur många positiva kommentarer som helst på grund av dessa fåtöljer. Men skaffar man en sambo som kräver soffa så får man tydligen skylla sig själv. Angivet pris är totalt för båda tillsammans (säljes ej var för sig). Det här är världens snyggaste fåtöljer och de borde vara dina. Lägg pengarna på bordet först så är de det.
1 600 kr
Blocket.se

Coola fåtöljer till pojkrummet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan! Säljer två fåtöljer som är likadana på grund av flytt. Är egentligen stereo fåtöljer , men mannen har slarvat bort kablarna :( Funkar hur bra som helst i övrigt och de är härliga att sitta i och för pojken eller tonåringen , tycker de att de är häftiga :) Tror säkert att man kan ordna kablar till dem om man vill det!!! Priset gäller för bägge och bilden är lånad , men stolarna ser exakt likadana ut och är fina... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se

Cool fåtölj x2

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
hej, tänker eventuellt sälja mina två fåtöljer som är inköpta för 2 år sedan. fåtöljerna är köpta från en bar i Stockholm som hade köpt in för många fåtöljer. Jag hade gärna velat ha kvar dem men pga platsbrist går det inte. fåtöljerna är något slitna och saknar "blingbling" på vissa ställen, detta kan åtgärdas genom att köpa liknande på panduro och limma fast. stolarna går även att klä om i ett snyggt tyg, vilket kommer göra dem jätte snygga! fler bilder finns. pris: 700:- per stol
700 kr
Blocket.se

Coola Swedese Fåtöljer

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två mycket bekväma fåtöljer signerade Swedese. Pris per styck: 1800 kr. Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. För fler bilder och andra möbler se vår hemsida www.refurn.se Skick: OK skick. Kuddarna har vänts då några fläckar på andra sidan. Mått: Höjd: 72 cm, Bredd: 64 cm, Djup: 77 cm, Sitthöjd: 42 cm, Sittdjup: 50 cm Uppge artikelnummer 42728.
1 800 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Göteborg

Lazboy Cool chair Fåtölj med kyl , Recliner

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lazboy Cool Chair fåtölj i svart skinn 1. Kyl för dricka i armstödet. 2. Popcorn fack i det andra armstödet. 3. 3 olika lägen på fotpallen, 4. Kan fällas i rygg och sits 5. Lazboy världens största tillverkare av Recliner. 6. 14 månader, nyskick , lite använd Stolen förekommer i serien Friends. Nypris 16.900 kr Begärt 9 500,- kr
9 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj