Quantcast
Till salu inom: ”

hobie cat 16 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hobie cat 16 Komplett Hobie Cat 16 i gott skick Trailer för bil och strand medföljer Storsegel samt fock i OK skick Dubbla trapetsvajrar och hängsele Nya roder (vita) Ny trampolin (vit) Nytt storskot (Uppdaterat till senaste) Samtliga tampar utbytta Våtdräkter med korta ärmar och ben, 2 st storlek M 1st storlek XL
Pärlan har vi kört i två säsonger. Sällskaps- och kappsegling har det varit under lugna förhållanden. Det är en Le Race modell med justerbara trapetser, strandvagn (små hjul) och kapell till trampolinen. Nu avriggad och väntar på våren. Båten är komplett och hel i alla dess delar. Det är bara att rigga och köra så det ryker. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Klassisk hobie cat i bruksskick. Två segelställ, dels det på bilden och ett helvitt som är i fint skick förutom att det är lite smutsigt. Sjösättningsvagn finns ej.
Våra söner ha vuxit ur sin Hobie Cat 16. Den är till salu för 25000kr. En hel del nya delar. Väl underhållen. Vinterförvarad i lada. För pedanten finns självklart något att göra. (Selen ingår ej)
Hobie Cat 16 komplett, säljes med biltrailer pga sjukdom.