Quantcast
Till salu inom: ”

hockeymål nät puckar skottramp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har allt som behövs för skottrampen. Vårt Hockeymål "proffs" är den rejälaste målburen på marknaden för hemmabruk. Pris: 2295 kr Fram till 6 Juli har vi otroligt pris på syntetis för teknikträning (ej skridskoåkning): Köp 2 paket och betala 1195 kr per paket Köp 3 paket och betala 1095 kr per paket "Passmaster" är det bästa passningshjälpmedlet som finns. Den går att använda på isen, syntet-is eller på asfalt (med Green biscuit). Pris: 1295 kr Vårt fångstnät med kantlina är en kraftigare variant av det nät som sitter ovanför plexit i ishallarna. Nätet som är 5 x 3 meter stort fångar upp de puckar som missar målet och skyddar därmed omgivningen. Pris: 795 kr Se hela vårt sortiment på hemsidan www.hockeygear.se eller besök vår butik i Solna (Enköpingsvägen 9 vid Järva krog).
Perfekt att ha vid ex. skottramp hemma på uppfarten för att träna skott. Målet har stått ute så nätet är lite grönt, färgen på ramen har väl flagat, men allt är helt och funktionellt. Medföljer gör även en spann med puckar ca.50-60 st. Pris för hela rasket: 500:- Vid snabb affär kan jag skicka med en studsmatt storlek 3,2 meter för endast 100 kr extra (Nypris 2008 1400:-)
Hej, Jag är intresserad av att köpa nytt eller begagnat hockeymål i fullstort utförande (ca 183x122cm) för att använda på skottrampen. Hyffsat skicka samt att nät finns med är ett krav. Målet bör vara av rejälare kvalitet samt att det ska tåla hårda skott med puck. Hör av er om ni har något som jag kan tänkas vara intresserad av. Mvh Philip
Riktigt hockeymål med skottramp och ca 60 st puckar. Nätet är helt.
Säljer nu mitt hockeymål, fångstnät och 35 stycken puckar. Fångstnätet är 5 x 3 meter och 9 puckar är smetfria matchpuckar. Allt är i fint skick och perfekt till skottrampen! Nypris cirka 4000 kronor.