Till salu inom

"porfyr till salu på nätet säljes"

Igår

Kattunge

3 500 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Stiga Pingisbord

1 300 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Studsmatta Trampolinspecial...

3 500 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

Vator

26 000 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Studsmatta 4m

950 kr
Blocket.se
Idag

Studsmatta Bergs 4,20

1 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
Idag

IKEA Malm sängram 160x200

1 100 kr
Blocket.se
Knivsta
Idag

Pingisbord

1 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Jumpking studsmatta

4 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Domäner och sajter  ·  Jönköping

Trendig inredningsbutik på nätet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu vår webbshop www.honeyimhome.se Butiken har funnits på nätet sedan 2008 och har en stadig kundkrets som får regelbundna nyhetsbrev. Webshoppen är uppbyggd i ett lätt och användarvänligt plattformsprogram.(Textalk.se) Det är lätt att lägga upp nya produkter, göra ordrar, rabattkoder, blogga, skicka nyhetsbrev m.m. Kortbetalning och faktureringssystem är integrerat på sidan. Design, varumärke, kundkrets och leverantörskontakter medföljer självklart. Utformningen på sidan har stor potential till utveckling och variation! Goda möjlighter finns att utveckla och få verksamheten att växa ytterligare! Hör av dig via mejl eller telefon vid intresse!
60 000 kr
Blocket.se
Resor  ·  Stockholms län

5 nätter på Norrköpings bästa hotell (Grand)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Jag och tjejen beställde 5 nätter på Elit Grand hotell i Norrköping från tisdagen den 2:a aug till söndagen den 7:e aug via hotels.com. Det var ett specialerbjudande som inte går att avboka och vi betalade 4.200kr för dubbelrum fem nätter. (400kr natten per person). (Ord. pris 6.000kr) Hotellet är elit grand hotell och frukostbuffe ingår alla dagarna. Hotellet ligger mitt i stan och har eget SPA. Tyvärr har denna vecka krockat med våra nya jobb och eftersom vi inte kan avboka tänkte vi överlåta denna för 3.500kr för personer som vill ta denna fantastiska upplevelse istället. Vi nås per mail, om ditt mail är en seriös förfrågan ringer vi upp dig. Mvh/Matte
3 500 kr
Blocket.se

Behöver boende för 4 nätter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! En trevlig, leende ägande kille som söker en soffa fyra nätter 28 aug - 1 sep. Kanske låter lite konstigt men får nämligen inte min lägenhet fören 1 sep och behöver nämligen bo någonstans innan dess. Skall börja studera till produktionsledare i Malmö, röker inte men älskar musik och ljudet låter jag stanna i mina lurar. 500 kr får du för att jag lånar din soffa och en mugg till min tandborste. Hör gärna av er på telefon, 0736815475!
0 kr
Blocket.se
Kläder  ·  Trollhättan

PORFYR MC-handske

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sport handske för MC i getnappa/PVC, finns även i helt svart. CE-godkänd, kategori 1. Extra förstärkningar på utsatta partier. • HI-ART® • Hårda knogskydd • Stretch och justering vid handled • Reglerbar krage • Storlek XS-2XL Art.NR: 50903010 För mer information om modellen, skicka oss ett mail, ring eller besök våra butiker. Varan går även att beställa över nätet och kan skickas för en kostnad av 89kr inom Sverige, logga in via vår hemsida: www.biketrollhattan.se www.bikegoteborg.se Klicka på direktlänken nedan för mer info samt aktuell lagerstatus. Varan finns både hos Bike Göteborg och Bike Trollhättan Välkommen!
899 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Marksten o Gatsten

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Marksten 20x20x5 grafit ca 21 m2 Ord pris 4800:- Nu 2500:- Gatsten på nät för bågsättning i äkta porfyr Ord pris 499:-/m2 Nu 250:-/m2 Gatsten på nät för rak sättning i äkta porfyr Ord pris 499:-/m2 Nu 250:-/m2
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj