Quantcast
Till salu inom: ”

honda zoomer sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Automatisk växellåda, Du som vill skilja dig från mängden och ha marknadens modernaste EU-moped måste ta en titt på Hondas Zoomer. En helt öppen och oöm ramkonstruktion och med en motor av modernaste snitt. Bränsleinsprutning, katalysator och el-start trots avsaknaden av en traditionell startmotor. Mopedens ECG-alternator står både för strömförsörjning och start. Zoomern är en väldigt robust och driftsäker EU-moped. Det är också en av anledningarna till att postdistributören City Mail valt just Zoomer till sitt dagliga arbete. Ett gott betyg.
Säljer nu min Honda Zoomer NPS50 Mopeden är av 2008 års modell men togs i bruk 2009, och har gått 202mil. Med på köpet följer ett rejält Abus MC- lås med kedja. Mopeden är extremt bränslesnål och har aldrig varit trimmad. Har använts till och från jobbet som ett billigare alternativ till bil. Köptes av Northbike i Sundsvall. Nypris för 2011 års zoomer ligger på 29950:-
NPS 50 Zoomer
Automatisk växellåda, Du som vill skilja dig från mängden och ha marknadens modernaste EU-moped måste ta en titt på Hondas Zoomer. En helt öppen och oöm ramkonstruktion och med en motor av modernaste snitt. Bränsleinsprutning, katalysator och el-start trots avsaknaden av en traditionell startmotor. Mopedens ECG-alternator står både för strömförsörjning och start. Zoomern är en väldigt robust och driftsäker EU-moped. Det är också en av anledningarna till att postdistributören City Mail valt just Zoomer till sitt dagliga arbete. Ett gott betyg. En Zoomer är väldigt lättkörd och man behöver inte tänka på vilken växel man skall lägga i eller använda när man är ute och kör. En variomaticlåda sköter hela växlingsprocessen, så det är bara att gasa, bromsa och hålla i styret? så sköter Zoomern om resten. Du som skall välja EU-moped, ta en närmare titt på Hondas fräcka Zoomer. Det kan också löna sig i längden med en Zoomer som har hela 5 års garanti. Något vi är ganska ensamma om på mopedsidan. MOTOR 1-cylindrig, vätskekyld med fyra ventiler. Mycket miljövänlig, katalytisk avgasrening med samma teknik som Hondas tekniskt avancerade motorcykelmodell ? VFR. Extremt tystgående motor. Bränsleinsprutning ? det är unikt för en moped. Variomatic ? steglös växling. Underhållsfri V-kilremsdrift. Ingen kedja att smörja och sträcka. Liten och kompakt kylare monterad vid sidan av motorn, ger motorn rätt arbetstemperatur i alla lägen. Automatisk kamkedjesträckare. Ingen startmotor, men ändå el-start? Tryck på knappen och motorn går ett halvt varv baklänges. På returen går motorn igång blixtsnabbt och nästan ljudlöst. CHASSI Ramen i kraftig stålrörskonstruktion med främre ramdelen i aluminium. 27 mm framgaffel. Enkeldämpare bak. Svingarm helt i aluminium. Effektiva trumbromsar både fram och bak. Grovmönstrade däck ger bra framkomlighet både vinter och sommar. ÖVRIGT Zoomer är utrustad med ett centralstöd som gör den lätt att parkera utan risk för att den välter. Parkeringsbroms. Väl inkapslat och underhållsfritt drivpaket, skyddat från vatten och smuts. Fem liters bränsletank ger en beräknad körsträcka av cirka 25 mil. Varningslampa tänds när det är en liter kvar i bränsletanken. Det räcker till cirka fem mils körning. Dubbla runda strålkastare fram. Kick som reservstart. Hjälmhållare under dynan. Stort utrymme under dynan. Hela 5 års garanti. FÄRGER Knallröd, kolsvart och snövit. HONDAS MÄRKESFÖRSÄKRING EU-moped med lägsta premie från 2 356 kronor. Premien beroende av förarens ålder och bostadsort. Ring för lagersatus.