Quantcast
Till salu inom: ”

hopfällbart skötbord spoling ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea byrå

Tyresö
Ikea Säng
F
Södertälje
Skötbord/byrå
F
Ragunda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SKÖTBORD SPOLING: köpt på Ikea ny pris: 600kr men säljer den nu för 300kr. Hopfällbart, lätt att ställa undan när det inte används. Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbords accessoarer, etc. Fövaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse,ta bara av och stäng med dragkedjan. CARENA BABYSITTER LUX: Ombonad babysitter med huvudskydd, ställbart ryggstöd samt fotstöd. Låsbar gungningsfunktion. Enkel att fälla ihop för förvaring samt bärhandtag. Nu: 200kr, passa på!
Köpt under 2011 på ikea för 600 kr Storlek Bredd: 60 cm Djup: 80 cm Höjd: 94 cm - Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. - Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. - Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbordsaccessoarer, etc. - Fövaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse; ta bara av och stäng med dragkedjan
Vi säljer vårt Spoling skötbord från IKEA. Det är ett smidigt skötbord som går att plocka undan då man inte önskar ha det framme. Lite kupat och tvättbart. Har varit supernöjda med detta skötbord. Grundfunktioner: - Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. - Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. - Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbordsaccessoarer, etc. - Fövaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse; ta bara av och stäng med dragkedjan. Storlek: Bredd: 60 cm Djup: 80 cm Höjd: 94 cm
Vi säljer vårt fantastiska skötbord Ikea Spoling (grå/vit) då vår lille son har vuxit ifrån det. Bredd: 60 cm Djup: 80 cm Höjd: 94 cm Grundfunktioner: - Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. - Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. - Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbordsaccessoarer, etc. - Förvaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse; ta bara av och stäng med dragkedjan. Mejla eller sms:a helst!
Vårt skötbord SPOLING från IKEA skall säljas. Sparsamt använt. Nyskick. beige, vit Bredd: 60 cm Djup: 80 cm Höjd: 94 cm - Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. - Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. - Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbordsaccessoarer, etc. - Fövaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse; ta bara av och stäng med dragkedjan.