Till salu inom

"hopfällbart skötbord spoling ikea säljes"

Gällivare
Idag

Skrivbord

150 kr
Citiboard
Solna
Idag

Ikea Leirvik sängstomme

700 kr
Blocket.se
Nykvarn
Idag

TV / mediabänk i fint skick

1 000 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Ikea Loftsäng barn

800 kr
Blocket.se
Idag

IKEA Kivik soffa divan

500 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Diskmaskin 45 cm bredd

950 kr
Blocket.se
Idag

Hörnsoffa Karlstad IKEA

500 kr
Blocket.se
Idag

Hoppekids Premium 70x160

200 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Sminkbord Brimnes

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Solna

Skötbord spoling + Carena Babysitter Lux

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
SKÖTBORD SPOLING: köpt på Ikea ny pris: 600kr men säljer den nu för 300kr. Hopfällbart, lätt att ställa undan när det inte används. Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbords accessoarer, etc. Fövaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse,ta bara av och stäng med dragkedjan. CARENA BABYSITTER LUX: Ombonad babysitter med huvudskydd, ställbart ryggstöd samt fotstöd. Låsbar gungningsfunktion. Enkel att fälla ihop för förvaring samt bärhandtag. Nu: 200kr, passa på!
200 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Skötbord - IKEAs Spoling i nyskick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Köpt under 2011 på ikea för 600 kr Storlek Bredd: 60 cm Djup: 80 cm Höjd: 94 cm - Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. - Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. - Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbordsaccessoarer, etc. - Fövaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse; ta bara av och stäng med dragkedjan
300 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Stockholm

SPOLING Skötbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Vi säljer vårt Spoling skötbord från IKEA. Det är ett smidigt skötbord som går att plocka undan då man inte önskar ha det framme. Lite kupat och tvättbart. Har varit supernöjda med detta skötbord. Grundfunktioner: - Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. - Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. - Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbordsaccessoarer, etc. - Fövaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse; ta bara av och stäng med dragkedjan. Storlek: Bredd: 60 cm Djup: 80 cm Höjd: 94 cm
350 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Skötbord Ikea Spoling

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi säljer vårt fantastiska skötbord Ikea Spoling (grå/vit) då vår lille son har vuxit ifrån det. Bredd: 60 cm Djup: 80 cm Höjd: 94 cm Grundfunktioner: - Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. - Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. - Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbordsaccessoarer, etc. - Förvaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse; ta bara av och stäng med dragkedjan. Mejla eller sms:a helst!
280 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Östergötlands län

SPOLING skötbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vårt skötbord SPOLING från IKEA skall säljas. Sparsamt använt. Nyskick. beige, vit Bredd: 60 cm Djup: 80 cm Höjd: 94 cm - Hopfällbart; lätt att ställa undan när det inte används. - Överdraget och förvaringsfickorna är tvättbara och är lätta att ta av och på. - Lättillgänglig och praktisk förvaring av blöjor, flaskor, leksaker, skötbordsaccessoarer, etc. - Fövaringsnätet undertill fungerar även som tvättpåse; ta bara av och stäng med dragkedjan.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj