Quantcast
Till salu inom: ”

skötbord skåp hemnes ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skåp, Hemnes från Ikea. Kan göras om till skötbord!! (Finns extradel att köpa på Ikea) Korgarna hör egentligen inte till, men om ni vill ha dem med, så får ni dem! Pris 200:- Kista från Ikea. B: 90 cm H: 55 cm D: 53 cm Pris: 100:- Motionscykeln har jag ingen bild på, men den är i mkt gott skick! =) Pris: 100:- Kom och hämta!
Säljer nu vårat Hemnes Skötbord från IKEA, som kan användas som ett vanligt skåp om man monterar bort skötbäddsdelen. Har varit jättenöjd med det då det är i bra höjd och brett så man har fått plats med både skötbädd och tex blöjor och dyl uppe på. Och bra förvaring under. Måtten med skötbäddsdelen på. Bredd: 84cm Höjd: 81cm Djup: 80cm Skåpdjupet: 39cm Använt i rök & djurfritt hem. Skötbordet finns i Årsunda (Skötbordsdelen måste monteras bort vid hämtning) Seriöst intresserade maila eller ring. Mvh Sofia
HEMNES skåp. Kan användas som skötbord om man köper till skötbordsöverdel (för 200 kr) på IKEA. IKEA säljer denna möbel fortfarande, fast som byrå - för 1295 kr, detta är ett skåp med två dörrar. Hyllplan inuti skåpet. Skåpet är något slitet, på benen avskavd färg, och lite repor på skivan, samt lite skav där skötbordsöverdelen suttit (obs skötbordsöverdelen har vi inte kvar!) Detta var ett mycket bra skötbord med gott om plats för barn och förvaring! Stabilt! Säljer det för 500 kr pga slitaget... Hämtas i Ytterby/Kungälv! Ring helst!
Byrå Ikea Hemnes med skötbordsöverdel säljes.Skötborddelen går lätt att montera bort,när den inte behövs längre.En hylla med två lådor samt en inner låda, köpt 2010. Bredd 84cm Djup 44cm Höjd 87cm Låddjup 33cm Skötbords djup 80cm
Jag säljer: En fin byrå från Ikeas serie Hemnes. Den har några år på nacken men är i fint skick. En byrå som sväljer mycket! Nypris 1995 kr Pris: 900 Ett jättefint skötbord som kommer från Brio. Bra förvaringsmöjligheter med två hyllplan under skötbordet. Skötbordet är 2 år men tyvärr så har skötbordet lite stötskador och enstaka "fläckar". Nypris 1000 kr Pris 250 kr Ett fynd för den som plockar fram penseln! Tre stycken skåp från Ikea. Perfekt förvaring i det lilla köket. Nypris ca 1000 kr Pris: 450 kr för alla tre.