Till salu inom

"skötbord skåp hemnes ikea säljes"

Nacka
Igår

Montana byggbar bokhylla/si...

26 000 kr
Blocket.se
Igår

IKEA bord Äpplarö

900 kr
Blocket.se
Igår

Rullvagn

1 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Två Badrumskåp

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Skåp (Hemnes), Kista och motionscykel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Skåp, Hemnes från Ikea. Kan göras om till skötbord!! (Finns extradel att köpa på Ikea) Korgarna hör egentligen inte till, men om ni vill ha dem med, så får ni dem! Pris 200:- Kista från Ikea. B: 90 cm H: 55 cm D: 53 cm Pris: 100:- Motionscykeln har jag ingen bild på, men den är i mkt gott skick! =) Pris: 100:- Kom och hämta!
100 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Gävleborgs län

Hemnes Skötbord, IKEA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer nu vårat Hemnes Skötbord från IKEA, som kan användas som ett vanligt skåp om man monterar bort skötbäddsdelen. Har varit jättenöjd med det då det är i bra höjd och brett så man har fått plats med både skötbädd och tex blöjor och dyl uppe på. Och bra förvaring under. Måtten med skötbäddsdelen på. Bredd: 84cm Höjd: 81cm Djup: 80cm Skåpdjupet: 39cm Använt i rök & djurfritt hem. Skötbordet finns i Årsunda (Skötbordsdelen måste monteras bort vid hämtning) Seriöst intresserade maila eller ring. Mvh Sofia
800 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Göteborg

HEMNES skåp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
HEMNES skåp. Kan användas som skötbord om man köper till skötbordsöverdel (för 200 kr) på IKEA. IKEA säljer denna möbel fortfarande, fast som byrå - för 1295 kr, detta är ett skåp med två dörrar. Hyllplan inuti skåpet. Skåpet är något slitet, på benen avskavd färg, och lite repor på skivan, samt lite skav där skötbordsöverdelen suttit (obs skötbordsöverdelen har vi inte kvar!) Detta var ett mycket bra skötbord med gott om plats för barn och förvaring! Stabilt! Säljer det för 500 kr pga slitaget... Hämtas i Ytterby/Kungälv! Ring helst!
500 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Göteborg

Skötbord Hemnes Ikea

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Byrå Ikea Hemnes med skötbordsöverdel säljes.Skötborddelen går lätt att montera bort,när den inte behövs längre.En hylla med två lådor samt en inner låda, köpt 2010. Bredd 84cm Djup 44cm Höjd 87cm Låddjup 33cm Skötbords djup 80cm
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Hemnesbyrå, skötbord och köksskåp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Jag säljer: En fin byrå från Ikeas serie Hemnes. Den har några år på nacken men är i fint skick. En byrå som sväljer mycket! Nypris 1995 kr Pris: 900 Ett jättefint skötbord som kommer från Brio. Bra förvaringsmöjligheter med två hyllplan under skötbordet. Skötbordet är 2 år men tyvärr så har skötbordet lite stötskador och enstaka "fläckar". Nypris 1000 kr Pris 250 kr Ett fynd för den som plockar fram penseln! Tre stycken skåp från Ikea. Perfekt förvaring i det lilla köket. Nypris ca 1000 kr Pris: 450 kr för alla tre.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj