Quantcast
Till salu inom: ”

hoppgunga fisher price jumperoo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hoppgunga

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fisher Price Delux Jumperoo med ljud och ljus på aktivitetsbordet som går att ta bort om så önskas. Ställbara ben i fyra olika lägen beroende på hur långt barnet är. Denna fungerar som en hoppgunga men är lite roligare då det finns aktiviteter om man vill. Utöver det så är det ingenting som kan lossna ifrån dörrkarmen som en vanlig hoppgunga(och inga syskon som kan svinga iväg med bebisen) Sittinsatsen är tvättbar. 400 kr pok Jag har fler saker ute på annons nu om det är andra saker du behöver. Hokus Pokus stol, bilbarnstolar, babygunga bärstol etc.
Säljer våra fina hoppgungor Jumperoo från Fisher-price, eftersom våra tvillingar vuxit ur dem. Små barn älskar det här. Hoppgungorna har en rörelsesensor som uppmuntrar barnet med ljus, ljud och musik när det hoppar. Dessutom, många stimulerande aktivitetsaker att titta på och leka med. Gungan har tre höjdlägen. Klädseln i sitsen är tvättbar. Lätt att montera isär. Från 5-6 månader. Hoppgungorna är i perfekt skick. Nypris ca 1800 kr. Säljes för 900 kr. Rök- och djurfri familj. Använda av ett barn.
Jumperoo från Fisher Price. Hoppgungan drivs med 3 st AA batterier och spelar och blinkar när barnet hoppar. Du kan också välja att den spelar musik hela tiden. Justerbar höjd på sitsen i tre lägen och 360 graders vridning gör att barnet når alla leksaker runt omkring sig. Kan lätt fällas ihop och ställas undan när den inte användas. Rekommenderas från 6 mån och när barnet kan hålla huvudet stadigt.
Fin hoppgunga från Fisher price. När babyn hoppar upp och ned i Jumperoo sitsen belönas den med ljus, ljud och musik. *360 graders sitsvridning vilket gör att barnet kan komma åt varenda en av sina leksaker runt omkring. *Babyns hoppnng belönas med ljus, ljud och musik. *Kan fällas ihop och ställa undan när den inte används. *Justerbarhöjd med hjälp av 3-läges remmar *Avtagbar dyna för rengöring *Högt ryggstöd för extra stöd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jumperoo i mycket fint skick säljes. Den är sparsamt använd av ett barn! Hoppgunga på ställninh med ljud och musik. När barnet hoppar eller rör i leksakerna belönas det med musik. Sitsen kan ställas in i tre olika lägen utmed att barnet växer. Sitsen är roterbar så barnet själv kan snurra runt och leka med de olika leksakerna runtom. Nypris vid inköp 1999kr Säljes nu för 750kr, bvsa! Finns på mjölkudden i Luleå