Quantcast
Till salu inom

"fisher price rainforest gunga säljes"

Simrishamn
Idag

Valencia CG/LTD 5 CUSTOM Cl...

3 300 kr
Blocket.se
Idag

IKEA HEMNES Skrivbord

800 kr
Blocket.se
Härnösand
Idag

Spjälsäng

120 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Nya lägenheter med 1 - 4 so...

3 665 068 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Örnvik 4.10 fish

46 000 kr
Blocket.se
Butik Uddevalla
Idag

Jeanneau 695 Merry Fisher S...

714 200 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Children's bicycles

600 kr
Blocket.se
Östersund
Idag

Slalom och längd barn/junio...

50 kr
Blocket.se
Oxelösund
Idag

Yamarin 470 Big Fish

59 000 kr
Blocket.se
Svalöv
Idag

Babysitter/babygunga

1 300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Hisingen

Fisher Price "rainforest" gunga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Det dags att sälja den fantastiska gungan. Den har varit rolig och användbar och gett både vår son och oss vila och sömn. Den har flera funktioner som: • Lugnande gungrörelse, både från sida till sida samt framåt och bakåt • Bekväm sits med huvudkudde för barnet • Öppen upptill och bortsvängbar leksaksbåge med motordriven mobil med mjuka plyschvänner • 6 hastigheter samt 12 rogivande regnskogsljud • Borttagbar bricka • Benen kan fällas undan för förvaring pris:- 1100
1 100 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Helsingborg

Fisher Price Rainforest Gunga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer vi vår gunga då sonen blir för stor för den. Det finns 6 stycken hastigheter, 4 melodier med två ljudnivåer, Sittdelen går att snurra på. Drivs med 4 st D-batterier som ingår och är nyinköpta. Mobilen ovanför rymmer tre stycken leksaker, som dock har försvunnit. Men vi har använt vanliga leksaker i brist på annat. Den är i bra skick och det hade varit smidigast med avhämtning, men om det blir nödvändigt kan vi tänka oss att skicka den mot att köparen betalar frakten. Smidigast är om ni ringer för att kontakta oss.
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Fisher price rainforest babygunga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En kanonbra babygunga som går att gungas både i sidled och framåt. Spelar tre olika melodier och man kan reglera volymen. Tre djur som kan snurra, även bladen rör sig. Går på batterier så slipper ha sladdar ivägen och går lätt att förflyttas mellan rum och kan ta med den ut. Upp till 11 kilo, finns självklart bälte. Sonen har fullkomligt älskat denna gunga och den har varit guld värd! (mobilbild, kan ordnas via mail om det skulle önskas)
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Fisher Price Babygunga Rainforest

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
En kanonbra babygunga som går att gungas både i sidled och framåt. Spelar tre olika melodier och man kan reglera volymen. Tre djur som kan snurra, även bladen rör sig. Kan även gå på på batterier och kan då lätt förflyttas mellan rum och kan också tas med ut. Upp till 9 kilo. Maskintvättbar överdrag och lutande säte med 2 lägen. Fälls ihop för förvaring. Flickorna har fullkomligt älskat denna gunga! Nypris 1995 kr. Rök- och djurfritt hem. Pris: 600 kr
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Staffanstorp

Fisher Price Rainforest gunga. Perfekt skick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Säljer en gunga från Fisher Price i perfekt skick! • Lugnande gungrörelse, både från sida till sida samt framåt och bakåt • Bekväm, tvättbar sits med huvudkudde. • Rörlig leksaksbåge med motordriven mobil och mjuka plyschdjur • 6 hastigheter på gungan. • Sits som kan lutas i två lägen. • Avtagbar bricka • Olika melodier att välja på eller skogsläten. Justerbar volym. Många olika variationer så att det passar det barnet vill ha för stunden. Pris: 950kr (nypris 2095kr) Ring eller smsa helst!
0 kr
Blocket.se