Quantcast
Till salu inom: ”

howard soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Fri frakt i hela Sverige! Omgående Leverans! Vi har fyllt vårt lager inför julen med Howard Fåtölj, Härlig och väldetaljerad fåtölj med en gedigen konstruktion och byggd med traditionellt hantverk. Ljusbeige tyg inari 22 49000 martindale. Sitt och ryggdynor är vändbara och stoppningen består av bolsterfiber och kallskum för längsta hållbarhet. Ordinarie pris 4295:- Pris 2995:- Fri frakt i hela Sverige!! Se alla våra lagerförda Howard möbler för leverans direkt!
FRI FRAKT! Leverans omgående! Vi har fyllt vårt lager inför julen med Howard Fåtölj, Härlig och väldetaljerad fåtölj med en gedigen konstruktion och byggd med traditionellt hantverk. Ljusbeige tyg Inari 22 49000 martindale. Sitt och ryggdynor är vändbara och stoppningen består av bolsterfiber och kallskum för längsta hållbarhet. Ordinarie pris 4295:- Pris 2995:- FRI FRAKT i hela Sverige Se alla våra lagervaror för leverans direkt!
Säljer min Howard soffa (tre sitts) som är ett halvår gammal men ej använd då den stått magasinerad. Den är mörkgrå med avtagbar (tvättbar) klädsel och de klassiska benen i mörkt trä samt mässing (ser precis ut som på bilden). Den är stoppad med dun och kallskum. Måtten är: Bredd 205cm Djup 95cm Höjd 95cm Säljer den billigt då jag är i behov att bli av med den snabbt pga platsbrist, priset är ej diskuterbart då det redan är lågt!
Nu säljer vi våran fina Howard soffa som vi endast haft i ca 4 månader, då vi behöver en större soffa. Det är en 3-sits soffa i en mörk grå färg. Soffan är super bekväm att sitta i samt super bra som en "extra säng" om någon vill övernatta. Nypris: 12 590:- Säljes för: 6200:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en obetydligt använd brun Howard soffgrupp. En svängd 3-sits soffa och 2 fåtöljer och 2 pallar. Vändbara plymåer, avtagbar tvättbar klädsel. Stoppning av högsta kvalitet, formgjuten kallskum och gåsdun. Ord pris; Fåtölj 9950 kr, Fotpall 3500 kr och soffa 21 000 kr, totalt 47 900 kr.... Säljes för 17 000 kr. Ett klipp! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.