Quantcast
Till salu inom: ”

howard soffa överdrag säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
Soffa

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Grå Howardsoffa inköpt sommaren 2011 på Store. Mycket lite använd. Säljes pga flytt. Djur- och rökfri. Nypris 22500 kr. Överdrag till armstöd och två originalkuddar ingår. Ekben med mässingshjul. Stoppning i sittdynorna är pocket med dun överst. Ryggdynorna har dunstoppning. Mycket skön att sitta i. Mycket tåligt tyg Bronco. Tre-sitsig svängd modell medium Länd 220, djup 95, höjd 84 cm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Design soffa köpt på kostallet i Rydebäck. 2 m bred och djup sits. Underbar att sitta/ligga i! Färgen är offwhite. Överdrag går att tvätta i tvättmaskin. Säljes pga köp av soffa i annan färg . Nypris: 20 000 kr Säljes för: 3000 kr Först till kvarn! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min 2-sitssoffa i Howard stil. Soffan har funnit i ett djur- och rökfritt hem. Har kemtvättat överdragen till kuddarna. Soffan har dock ett par konturer kvar efter några fläckar framtill på soffstommen. Dessa har ej synts då jag haft ett soffbord framför soffan. Mått på soffan: Bredd: 140 cm Höjd: 80 cm Djup: 90 cm Sitthöjd: 50 cm Hämtas utav köparen. /Anna.
Jag har fått en Howard-soffa som behöver kläs om. Den är 3-sittsig, 275 cm bred och 125 djup. Själva soffan måste ha nytt överdrag och dynorna/plymåerna måste ha ny klädsel. Jag har ingen möjlighet att få in denna soffa i min lägenhet så jag måste sälja den. Ge mig ett bud! Jag har tyvärr ingen bild på soffan, den finns i min källare i Gustavsberg. Men den ska se ut som den på bilden, som är lånad.