Quantcast
Till salu inom: ”

hundlucka isolerad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny hus

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en Hundkoja till övers som jag tänkte kolla intresse för! Isolerad med 10 cm och ett tak gjort av glasfiber för att den ska fungera även som pall att hoppa upp på! Det sitter en Lunds hundlucka monterad, el är indraget för lyse och värmelement som medföljer! B180 D95 H80 Säljes billigare vid snabb och smidig affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Isolerad hundkoja passande medelstor hund (tax, drever). Yttermått 1250x700 mm, innermått liggplats 700x600, fri höjd 500 mm. Hundlucka 250x300 mm samt Element + transformator medföljer. Nypris ca 5000:- Säljes för 2500:-
Har en hundstuga som jag vill byta mot en lekstuga, alt. ett lite större växthus i bra skick. Eller bara sälja den för den delen. Isolerad och med hundlucka. Inga mått, men jag kan ta reda på det ifall det skulle vara av intresse.
Isolerad hundlucka av hög kvalité säljes, tillverkare Jyckeluckan. Luckan är som ny, aldrig monterad. Vi har två likadana som fungerar mycket bra, är väldigt slitstarka som använts i flera år. Denna blev över vid bygge av hundhus. Pris: 700kr
Välisolerat hundhus/hundkoja säljes. 15 cm isolering, lyftbart tak, borttagbar mellanvägg inuti, hundlucka för att minska blåst, plats för flera mindre eller två stora hundar. Nymålad. Ventilation och regnskyddskappa. B=156 cm, D=106 cm, H=98 cm. Säljes pga av att utökad hundflock. Hämtas på gården. 2000:- eller högstbjudande.