Quantcast
Till salu inom: ”

hundhus säljes

Tidigare annonser till salu

Vadderat hundhus, perfekt till vintern. Färgen något mer marinblå än på bilden. 100% polyester som är vadderat. Blixtlås upptill under taket, så att man kan öppna taket och ta ut den inre liggdynan. Yttermått bottenplatta. Bredd 45 cm Djup 35 cm Höjd 40 cm Taket sticker ut ca 5 cm. Väggarna är ca 2 cm tjocka. Som ny, fint skick, sparsamt använd av en hund några månader.
Välkomna till Istrum Sofiero- en sommaridyll vid skogskanten strax utanför Istrum samhälle. Huset och trädgården är mycket välskött och badrummet på övre plan är nyrenoverat under 2012. För de som har hundar finns en nybyggd hundgård med tillhörande hundhus vidbyggd med garaget. I kök, badrum och tvättstuga ligger klinkergolv och samtliga dessa rum har värmeslingor (el). Markiser finns över fönstren på den södra sidan. 23km till Skövde och 18km till Skara Visning 18/6 Läs mer om bostaden på www.fastighetsbyran.se Skara (kommun)
Vi följer Svenska regler. Och då är hon, vaccinerade, chip märkta och regisetrad hon är en, frisk, smart och alert liten tjej som helst vill ha en del stimulans för att må bra; promenader, aktivering, en del pälsvård och mycket gos. Hon är lugn hemma och pigg och glad ute. Hon är väldigt lojal, söt och charmig. Hon är jättesocial och tycker om att träffa människor. Hon är föd den 2011/04/07 Det följer ett hundhus med om det önskas

... eller prova att söka på hundhus isolerad