Quantcast
Till salu inom: ”

husbåtar till salu köpenhamn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

3:a 106kvm i Västra Hamnen Drömboende i husbåt med 3 terrasser. Smakfullt inredning i modern design med exklusivt materialval i neutrala färger. Öppen planlösning med stor matplats i köket, 2 badrum. 2 sovrum, 1 vardagsrum och 1 tvättrum. Stor takterrass med med utsikt mot Köpenhamn och Torning Torso. Husbåten kan användas som kontor. Tillgänlig från 1/1-2012. Vi är också interesserade av att sälja husbåten om det rätta bud kommer in.
måtten 8,40 X 3,85, boyta ca 15 kvm, vedspis, vatten, moderna faciliteter, perfekt sommarboende, lätt att flytta till Köpenhamn, segla eller tag landvägen med lastbil, delbar i två sektioner (flytetyg / hus ) motor Mercury 50 hk, ngt def.
Super cool husbåt säljs. Se mer på www.realmaeglerne.dk/privat/emnevisning.aspx?sag=148-1300. Båten är i Dragør ved Köpenhamn, men kan lätt flyttas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sjösatt: 1978 Djupgående: Ca. 1,20 m. Bredd: 3,75 m Deplacement: Ca. 10.000 kg. Motor: Volvo Penta Modell TMD40A, 124 hk Pris: Båtens pris är angivet i svenska kr. av tekniska skäl, men på grund av stora fluktuationer i den svenska valutan är detta pris endast vägledande. Det danska priset, som är det fasta, gällande priset, står angivet här i danska kronor: DKK. 485.000. Taiwan Trawler 35 Flybridge påminner stilmässigt mycket om Grand Banks 36, men denna fina båt har just det extra på längden og bredden som gör den betydligt mera bruksvänlig. Det gäller inte minst akterhytten där båtens bredd och en kojlängd på 203 cm kommer till sin rätt och tilltalar många. Trawler typerna är allmänt eftertraktade och det förstår man när man ser vilken vacker och harmonisk båt det är. Vi anser att däckets layout närmast är ideell. Siddäcken är angenämt breda och den stora badbrygga akter ger lätt tillgång till båten. Flybridgen er lagom hög och har ett bekvämt och väldisponerat sitt-arrangemang.. En flytande och härlig privat "terrass", perfekt såväl på sjön som i hamnen. Naturligtvis med full styrning. Den ena navigatorn och handhållen VHF kan flyttas med upp på flybridgen. Inredningen är klassisk trålartyp. Väldisponerad styrplats, skönt pentry med goda arbetsytor och ett läckert sitt-arrangemang, allt sammans med full utsyn tilll hamnen och världen omkring. Senaste motorservice 2013. Skön, rymlig akterhytt med stor dubbelkoj och toalett med bad. Förhytten är traditionellt inredd med V-koj och toalett. Stämningen är nostalgisk och mysig. Det har slösats med massiv teak och det leder tankarna tillbaka till en tid då båtar byggdes av kärleksfulla händer och inte bara i massupplaga på en fabrik.. En perfekt turbåt med stort avslappnings-potiential, ett flytande sommarhus och /eller husbåt. Hon kan allt, och lite till. Båten ligger söder om Köpenhamn. Se mera på www.hbs.dk Om företaget Båten säljs av Helsingør Bådsalg, Danmark, där priserna är de bästa.