Quantcast
Till salu inom: ”

husbil plåtis mercedes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mercedes 310 fullt husbilsinredd med Kyl, Spis & Kasett-Toa. All inredning är byggd på plats i en Merecedes skåpbil års-mod 1989. Ombyggnaden är gjord 1999. Riktig sidodörr dvs ej skjutdörr. Förskvattentank ca 100 liter och 70 liter gråvattentank i rostfritt. Lastutymme under säng bak som man når via luckor på utsidan från bägge sidor på bilen. Allt detta i en bil som är 565cm lång och går in i alla parkeringsrutor utan att något sticker ut. Bakhjulsdriven och därmed svängradie som en personbil. Bensinmotor på 100hk som drar ca 1,1-1,3 l/mil och är pigg att köra. Då denna bil är reg. som lätt lastbil 3500 kg och liten så har du bra lastkapacitet men får köra den på B-kort oavsett när du tagit körkort. Bilen är mao perfekt för den som vill ha en smidig husbil med den enda begräsningen att man inte kan åka mer än 2 personer.
Besök La Stradas hemsida på länken nedan. MYCKET HÖG KVALITET. "TOP OF THE LINE" med högre kvalitet än deflesta flera "plåtisar". Även la strada 4x4 på Fiat och Mercedes. För mer information och om återförsäljare ring eller e-post.
Mycket välbyggd Husbil / Crossbuss som är väldigt fin i motor och kaross. Byggd på en LT35 med den bästa motorn. Mercedes lastbilsmotor 2.8 utan varken kamkedja eller kamrem utan med kamdrev. 29000 mil En evighetsmaskin som är stark och väldigt snål på diesel. Stort lastutrymme som rymmer en fullstor cross utan framhjul, jag har ett minihjul i plast som jag monterar vid lastning. Vi har bott 4 st i den så jag var tvungen att hålla ner så mycket som möjligt på lastutrymmet men detta gör att den fungerar lika bra som husbil. - Dubbla Dieselvärmare, Webasto Air Top 3900 EVO termostatstyrd för bodelen och vattenburen för motorn som båda går på bodelens batteri. - 500 Ah specialbatterier för bodelen som via skiljerelä laddas vid körning eller när man pluggar in den på 220v utvändigt uttag. Detta gör att man kan bo 4-5 dagar mitt i vintern utan behöva tillgång till 220v. När strömmen i batterierna sedan tryter är det bara starta bilen så laddas allt igen. - Dubbla invertrar 220v, en 600w med äkta sinusvåg (dyr) och en vanlig på 2000w - Stor omninstor 6002 markis - Bäddbar sittgrupp som totalt ger en 165 cm och en 105 cm säng två vuxna två barn - Kyl å frys - Gasolspis - Diskho med avlopp och avloppstank på hjul - Rinnande vatten som man fyller på i dunk bak i lastutrymmet - Dubbla takluckor med mörkläggning och myggnät - Digital voltmeter så man hela tiden har koll på bodels strömmen - 360 Graders antenn med tv fäste - 220v och 12 v uttag överallt inne i bussen - Välisolerad bott i fjällen när det var -28 utan problem - Bra med förvaringsutrymmen - Dubbla stereo med aux in - Nybesiktigad En fin lättkörd bil som måste provköras och ses som man bor bra i upp till fyra personer i utan att vara beroende av 220 v stolpe. Fungerar lika bra för fisketuren, fjällsvängen eller tävling. Ring eller maila vid frågor kan eventuellt ta en billigare dieselbil i inbyte. Fler bilder skickas vid intresse