Till salu inom

"husqvarna prisma 940 manual säljes"

Butik Katrineholm
Igår

KTM SXF 250, 2022 i butik f...

99 900 kr
Blocket.se
Bollnäs
Igår

Plastbåt, vagn och motor

3 000 kr
Blocket.se
Nordanstig
Igår

Crescent compact 1247 ev byte

15 000 kr
Blocket.se
Norrtälje
Igår

Vedspis Husqvarna No:27

7 800 kr
Blocket.se
Mörbylånga
Igår

Servomotor Mitsubishi HF-SP...

10 000 kr
Blocket.se
Bjuv
Igår

Gräsklippare

3 000 kr
Blocket.se
Vänersborg
Igår

Kolvkit + billiga slitdelar...

500 kr
Blocket.se
Ängelholm
Igår

Köks spis gjutjärn mindre m...

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Piteå

Gräsklippare Husqvarna Royal 43S Självgående

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En fräsch gräsklippare i hög kvalitet från Husqvarna. Royal 43S, självgående med utkast bakåt eller i uppsamlare. Maskinen är till största delen i plast vilket ger den låg vikt och gör att den inte rostar och är väldigt lätt att rengöra. Maskinen är servad och bytt olja på i höstas, precis som alla tidigare år, och inte använd sen dess. Fungerar perfekt. Alla manualer medföljer. Husqvarna Royal 43S Modell: ROY43S Briggs & Stratton motor Självgående 4,1 km/h Inget utkast, utkast bakåt eller till uppsamlare Avancerad stor uppsamlare 7 olika klipphöjder 20-75 mm Chassi i hårdplast Vikt endast 37,5 kg Fällbart handtag Kan ev. levereras inom Piteå. Ring o kolla med mig. Pris: 1800 kr
1 800 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Göteborg

Pfaff classic, Husqvarna designer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag har 2 symaskiner men behöver bara en därför säljer jag nu en av dem. Du kan alltså bara köpa en av maskinerna även om du vill köpa båda. Den ena är en Pfaff home classic style 1529 ser ut som och syr som ny. Svensk manual 1.500:- Den andra är en Husqvarna Designer 2, med bara små knappt märkbara rivmärken denna syr också mkt bra, trådklippet och nålträdaren fungerar. Engelsk manual. 6.000:- Då jag är privatperson kan jag inte lämna någon garanti på maskinerna och de är begagnade så helst vill jag att en köpare provsyr själv. E-post kontakt föredras, jag kollar minst ett par gånger om dagen. Ring bara om du vill köpa snabbt till utsatt pris på någon av maskinerna.
6 000 kr
Blocket.se
Sömnad och Symaskiner  ·  Jönköping

Husqvarna 1070 och Prisma 950 S

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Är du händig? Passa på att fynda! Har två symaskiner .. Har fungerat mycket bra men nu är de lite "små hackiga".. Orkar inte serva dem men troligtvis är det lätt fixade problem för den som gillar att skruva och fixa.. Husqvarna 1070 är nått problem med undertråden, tror att det blev efter att en knappnål ramlat in till undertråden. Har inte skruvat isär och kollat, 500kr eller högstbjudande. Husqvarna Prisma 950 S fungerar bättre. Ibland är det nått med trådinställningen "hoppar över" nått stygn ibland. Kan bero på att jag är van vid att sy på mer datoriserade maskiner och fuskar med att ställa in trådspänningen och sånt manuellt. Denna vill jag ha 800kr eller högstbjudande. Säljer även en liten mini symaskin. Okänt märke. Har aldrig sytt på den själv så jag vet inte hur den fungerar. 100kr.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj