Quantcast
Till salu inom: ”

symaskin husqvarna prisma 945 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

symaskin

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår Husqvarna symaskin Prisma 945. Allt fungerar förutom att den trasslar när man syr. Jag vet inte hur man ska laga det?Och har inte tid heller, men för den händige går det säkert. Fot saknas (Är från en annan symaskin på bilden) Ny finns i symaskinsbutiker eller att köpa på Internet). DÄR AV DE BILLIGA PRISET! Annars fungerar allt. Ljus, pedal, alla digitala knappar mm. skyddskåpa ingår. Ring ( 09-23) , SMS:a eller maila. Först till kvarn! Hämtas i C Linköping Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bassymaskin med de flesta sömmarna. Husqvarna Prisma 945. Huv medföljer, liksom ett flertal olika pressarfötter, och en del tråd. Mycket gott skick.
Enkel och lättskött kvalitetsmaskin med de vanligaste bassömmarna.
2 st. Prisma 945 Utmerkt datoriserat sym. med alla nytto och elsta sömmar, med instr.bok. 1Års garanti. Endast :1600 kr.
Finnes två Husqvarna skol-maskiner i behov av service. Till Husqvarna Prisma 945 finns användarbok och till den andra finns huv. Undertråden "klumpar" sig i båda maskinerna. Tror att tråd fastnat och maskinerna och i behov av en rengöring. Det går alltså inte att sy maskinerna i nuläget. I övrigt. Mycket bra maskiner. Ge ett bud