Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna topas kyl frys säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kyl/Frys

Oskarshamn
Topar

Uppsala
Tröja/top

Uppsala
Amisu Tröja

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena. Flyttade nyligen in och kvar stod en kyl/frys från den gamla hyresgästen som jag inte har någon som helst användning av. Jag har testat att sätta igång den och den verkar fungera. Baksidan är dammig/smutsig men verkar inte ha någon inverkan på själva prestandan av kylen. Insidan har en stark lukt av rom (sprit) och är mycket smutsig, dock inga grova sprickor eller trasiga delar. Vädring föreslås, alt en total städning av kylskåpet och frysen. Har själv ej använt kylen. Hur länge den använts vet jag ej. Lanseringsår verkar vara 2002 enligt den information jag hittat på nätet. Den är som sagt inte min och lämnades kvar så har inget som helst kvitto eller lämnar ingen som helst garanti om den fungerar till 100%. Upphämtas snarast i Hammarbyhöjden! Ring helst innan, så klart. Tack hej!
Säljer en Husqvarna kyl och frys kombinerad som blir över efter helrenovering av köket. Skåpet är från 2004 och i normalt bruksskick. Dörrarna går att hänga om från vänsterhängning till högerhängning. Dubbla kompressorer med separata system för kyl och frys. En glasplåt har fått en flisa avslagen och en spricka sedan förra ägaren. Höjd 180cm Bredd : 60cm Avhämtas på plats, bärhjälp går att ordna. På bilden fattas golvkåpan men den finns och och följer med.
Husqvarna Topas GM 130 KF. Höjd 180 cm. Har dubbla kompressorer vilket innebär att kyl och frys kan stängas av separat om så önskas. Självklart ordentligt rengjort inför försäljning.
Husqvarna Topas GM 124 KF Hälften kylskåp / frys H: 180 B: 58 D: 60
Nu vill vi sälja vår kombinerade kyl/frys, för att få mer plats i källaren. Vi har använt den som extra kyl/frys då vi varit många. Det är en Husqvarna , Topas, ozon safe, GM 124 kf, bredd 58, djuo 60 och höjd 180 cm. Den fungerar utmärkt och skulle passa bra i studentlägenhet eller sommarställe. Använd men hela repfria fronter, ren och fräsch.