Quantcast
Till salu inom: ”

husvagn underrede säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Batteri

Köping
F
Kungälv
Philips 42"

Mellerud
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Besiktigad och skattad. Original inredning helt borta så nu finns det bara 4 sovplatser och en bänk till kaffebryggare odyl. Motivlackat grogg bord som fästes på utsidan finns. OBS! bilderna är 2 år gamla från då vi gjorde om den totalt. snön i år var tung så det läckte in vid tackluckan. Endast för den händige eller okräsne. Mycket bra underrede så den går fint att göra om till släpkärra eller öl öppnare. ring efter 17. 1200 riksdaler eller den skrotas.
Hej! Inregistrerad husvagn hos trafikverket säljes (måste skrivas över på er vid köp). Perfekt till jaktkoja exempelvis, släng på lite färg och den blir perfekt. Taket är inte tätt så det har runnit in vatten vid en sida så det måste slitas ur. Chassit är av aluminium så det håller i evighet. Underredet ser bra ut och däcken håller luft. Det går fint att dra den. Den finns vid en gård vid nordvästra Bolmen. Mvh
Har en husvagn utan underrede som jag tänkte bygga husbil av men tiden räcker inte till. Den är krockad fram men där ska ju bilen vara så det är inga problem. Mycket är avplockat och jag har bara det som finns på bilderna. Ge mig ett rimligt bud (4000kr+) på den. Skambud är ingen ide att du skickar. Du behöver nåt att hämta den på eller med. Tack för att du bara hör av dig när du läst hela annonsen och är seriöst intresserad.
Mycket välvårdad Smålandia som inte varit mycket använd. Isabella förtält som är som nytt + extra soltak. Utrustad med 220 V elpatron. Primus gasolpanna. 40 liter vattentank. Varmvatten. Gasoltub. Kassettoa. Spis. Kylskåp. Köksfläkt. Radio mm Alltid vinterförvarad. Alltid stått på stenplattor. Underrede som nytt. Bes. utan anm. Gasoltestad och nya slangar 2013. Nästa bes. 2015 Totalvikt 1250 kg. Tjänstevikt 1020 kg
Säljer nu vår husvagn pga. att den är lite för stor för oss två. Den är helt nybesiktigad och gasoltestad den 19 juni 2014. Mycket fint skick. 2 dubbelsängplatser + 1 överbädd. Nya dynor både fram och bak (kvitto finns). Utbytt kyl och frys till modell större. Golvvärme. AC. Kassett-toa. Rökfri. Isabelle förtält. Omnistor markis 4 meters. Målat underrede. Tjänstevikt 1250 kg. Totalvikt 1500 kg.